SnappCar Blog

Met je Pa in een Tesla!

Vaders, ze zijn groot, klein, dik, dun, jong, oud, met snor of zonder, kaal of juist met heel veel haar.Wat voor soort vader je ook hebt, één ding is zeker: we hebben er allemaal één. Wil je jouw vader met Vaderdag iets bijzonders geven? Bedank hem met een Tesla!

Sommigen mensen hebben een hele coole vader maar de meesten eentje die witte sokken draagt in zijn sandalen. Je hebt de stay-at-home dad die er altijd is maar ook de zakenman pa, die je veel cadeau’s geeft maar eigenlijk weinig ziet. En natuurlijk de voetbalcoach-vader die elk weekend vol trots zijn zoon of dochter in de spits zet.

Vaders zijn vaak ook erg handig, ze doen van alles voor je: banden plakken, ophalen en brengen, koken en helpen met verhuizen. En als je zelf vader bent geworden, blijkt je eigen pa een uitstekende oppas, leermeester, steun en toeverlaat. Maar wanneer is eigenlijk de laatste keer dat je hem hiervoor bedankt hebt? Gewoon: “bedankt voor alles Pa!”. Soms kan dit moeilijk zijn (zeker mannen onder elkaar) maar SnappCar helpt je hier graag bij. Gelukkig is Vaderdag (19 juni alweer!) de uitgelezen kans om dit te doen.

Het enige wat je hoeft te doen is vóór 21 juni de leukste foto van je vader op Instagram te posten inclusief  #snappcar #metjepaineentesla en tag en volg @SnappCar. Van alle uploads kiezen wij een winnaar die deze zomer een dag mag touren in een Tesla Model S! 

Volg ons op Instagram! @SnappCar

Gun die ouwe dus een mooie vaderdag, zet hem even in het zonnetje. Doe mee met onze winactie en wie weet rijd je binnenkort met hem rond in een supervette Tesla!

#metjepaineentesla

Bekijk hier de voorwaarden van de actie: TermsconditionsFathersdayVaderdag (2)

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: