SnappCar Blog
auto huren voor het ek in frankrijk seat fiat jaguar citroen mercedes duitsland

Hoe ga jij naar het EK: In een Jaguar, Citroën of Fiat?

Afgelopen vrijdag is het Europees Kampioenschap voetbal in Frankrijk begonnen! Over het feit dat wij Nederlanders niet gaan is al zoveel gezegd en geschreven dat wij dat niet nog eens over gaan doen. Speciaal voor de voetballiefhebber die alsnog van plan is om te gaan hebben wij een selectie gemaakt van SnappCars die je uitstekend naar Frankrijk brengen en weer terug!

De Fanatieke Fransman

De Fransen staan bekend om vele verschillende zaken variërend van staken en chauvinisme tot uitstekende wijn en haute cuisine & -couture. De Fransen hebben een moeilijke periode achter de rug met aanslagen en stakingen. Het equipe de France deed het niet veel beter met het ene schandaal na het andere. Wat wel gewoon altijd constant presteert is de Citroen C5 Tourer van Frank uit Amsterdam. Zo ben je in no-time bij Frankrijk – Roemenië.

Citroen C5 tourer touren naar Frankrijk comfort EK Frans Ruimte

De Elegante Engelse

De Engelsen hebben sinds 1966 niks meer klaargespeeld op een eindtoernooi. Ze hebben een van de sterkste competities ter wereld, maar het nationale elftal speelt dikwijls als een natte dweil. In de aanloop van dit EK hebben ze echter niks verloren en barst het team van de nieuwe talenten. Niet echt een nieuw talent, eerder een oude vedette is de Jaguar XJ van Dennis. Wil je naar de kraker Engeland – Wales in Lens dan is dit je vervoer bij uitstek.

Jaguar XJ Engels Brits Klasse Wagen Luxe Comfort EK Reizen Comfortabel Wales Frankrijk

De Idyllische Italiaanse

Ze zijn geen favoriet, maar met de Italianen weet je het nooit. Ze kunnen altijd onverwacht uit de hoek komen en scoren. Net als Fiat deed met de nieuwe versie van de Fiat 500! Ga je naar het prachtige Bordeaux om de Italianen te steunen tegen de Belgen of andersom? Je kan hier natuurlijk twee kanten mee op. Dan doe je dat natuurlijk in stijl door met de knalrode 500 van Anja uit Utrecht te gaan!

Fiat 500 nieuwe nieuw Italie Winnen EK

De Degelijke Duitser

De Duitsers zijn natuurlijk de topfavorieten van het toernooi. De regerend wereldkampioen heeft, zeker nu wij niet mee doen, een uitstekende kans op de eindzege. Naast excellerende voetballers produceren de Duitsers natuurlijk ook puike auto’s. Echte comfortabele kilometervreters waarmee, je haast voordat je het doorhebt, op je bestemming bent aangekomen. Snel en comfortabel naar Duitsland – Polen in Parijs? Huur dan deze Mercedes C-Klasse Estate van David uit Haarlem.

Mercedes E-KLasse Luxe Comfort Duitsland Frankrijk EK Winnen Italie Italiaanse Duits Frans

De Spannende Spaanse

De Spanjaarden zijn samen met de Duitsers gedeeld topfavorieten. De selectie van bondscoach Del Bosque zit vol topspelers maar wist van de week toch te verliezen van Georgië(!). De Spaanse Seat Alhambra van Erjan uit Capelle is groot genoeg om de halve selectie in kwijt te kunnen. Ideaal voor als je met je maten naar Spanje – Turkije in Nice wilt.

Seat Alhambra EK Frankrijk Spanje Duitsland Italie Frans Spaans Duits Italiaans Winnen

Tip: parkeer je auto goedkoop in de Franse speelsteden met Mobypark!

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: