SnappCar Blog
brood eet je niet zoveel op een festival maar deze dingen heb je echt nodig om te overleven lowlands best kept secret welcome to the village bouwen tenten huren camper goedkoop

8 dingen die net zo nodig zijn als brood op een festival

Ja! Zomer, zon, warmte! Het is festivaltijd! Of je nu naar Best Kept Secret, Pinkpop of Welcome to the Village gaat, deze dingen mogen echt niet ontbreken in jouw festivaltas.

1. Hoge hakken (ja-ja)

In veel lijstjes een no-no, maar wij vinden dat hoge hakken echt niet thuisgelaten moeten worden. Sterker nog, neem nog een extra paar mee! Het liefst van 15cm of hoger. Hiermee kun je met gemak vanuit elke locatie prima zicht krijgen op het podium.

2. Zwemband ‘Ik mosh veilig of ik mosh niet’

Het kan op een festival wel eens regenen. Dit is echter niet het probleem. Het probleem is dat als je ergens vooraan staat bij een toffe act er ineens allemaal mensen wild om zich heen gaan slaan/rennen. Ook tegen elkaar aan. Het beste is om twee zwembanden mee te nemen, eentje voor om je middel en eentje om je hoofd heen. Zo zorg je niet alleen dat je er fashionable uitziet, maar ook dat je goed beschermd bent.

3. Een schaar; ‘bandjes zitten niet lekker’

Serieus, wanneer heb je dat bandje nodig? Alleen bij binnenkomst toch? Neem ook een rolletje tape mee van de Action. Mocht je hem later tóch nodig hebben dan kun je hem in ieder geval even oplappen, zodat ie om je pols blijft zitten.

4. Een radio met cassettebandafspeelmogelijkheid (hipster)

Iedereen die nu naar festivals gaat die weet niet eens wat een cassettebandje is. Je maakt hiermee dus geheid de blits! Jij blitskikker! Vergeet ook niet je potlood om je favoriete nummer terug te spoelen. Werkt het niet? Gebruik dan je schoenveter om van het bandje een creabea kekke ketting van te maken!

5. Trouwring (voor die ene)

Je weet nooit wanneer je de ware tegen zal komen. Misschien staat hij of zij wel voor je te dansen straks tijdens het nachtprogramma. Stel je voor: Je danst dichter tegen elkaar aan, de dj doet de muziek uit en de lichtman zet een spot op jullie twee en je gaat op je knieën! Dit verhaal vertel je hierna aan iedereen en haar moeder. ZO ROMANTISCH!

6. Gootsteenontstopperrrrr

Ook al zijn er geen gootstenen op festivals te vinden, het is toch fijn om bij je te hebben. Wist je dat Dixis anatomisch meer op gootstenen lijken dan mensen? Als zo’n hok dichtgeslibt is, kun je hem met gemak ontstoppen! Wel erg vies is dit. Geen aanrader, maar je moet doen wat je moet doen.

7. Oordopjes “ssssst”

Want soms komt het gepraat van andere mensen gewoon je strot uit. Op festivals is het sociaal geaccepteerd om oordopjes in te doen (tegen lawaai ofzo), maar fijner nog is om mensen even niet meer te horen en jij je kan focussen op dingen die er echt toe doen.

8. Een camper (want tentjes zijn zo passé)

Met een camper kom je pas echt toe aan #genieten tijdens zo’n weekend. Geen gezeik met regen en lekkende tentjes (we’ve all been there). Oost, west, thuis best! En een camper is een thuis. Op wielen! We hebben voor jou dan ook campers uitgezocht die ideaal voor weekendfestivals zijn. Of zoek het lekker zelf uit.

Alsjeblieft! 8 tips, helemaal gratis van ons. Heb jij gratis tips voor ons? We zijn heel erg benieuwd wat jij echt onmisbaar vindt op een festival.

1 reactie

Laat je horen :)

  • Dergelijk dingen horen niet in het kader van de deel economie en al helemaal niet bij SnappCar

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: