SnappCar Blog

Toffe cabrio’s voor een zomerse dag!

Het is juni! De zomer is begonnen, tijd voor een ritje in een mooie cabrio. Ondanks dat het weer nog een beetje wisselvallig is, zit de kans op een mooie dag er dik in! We selecteerde vijf toffe cabrio’s op SnappCar voor je om een mooie rit mee te maken!

Menno’s SAAB 900

gelecabrio

Een SAAB, je houdt ervan of je vindt ze vreselijk. Deze gele cabrio van Menno is toch echt wel een pareltje! Je vindt hem in Amsterdam!

De dikke BMW van Ronald

zwarte bmw
Zie je jezelf al rijden met de kap naar beneden? Wij wel! Deze prachtige, zwarte BMW van Ronald is te vinden in Zevenhuizen (vlakbij Gouda).

De Merc’ van Ger

zwartemercIn Amsterdam staat ook de Mercedes Cabrio van
Ger. Een prachtig, glimmende auto voor een bijzondere dag!

De Mazda MX-5 van Roel

mazdagroentweeKlein maar fijn! Deze donkergroene Mazda met cognackleurige bekleding ziet er geweldig uit! Gezellig een dagje toeren met zijn tweeën!

 De VW New Beetle van Nicole
vwbeetlecabrio

Als laatste deze leuke VW New Beetle van Nicole! Een modern autootje voor een leuke rit met maximaal 4 personen! Dit kevertje staat in Harderwijk!

 

 

Zomerse rit

Ga je binnenkort zelf met een SnappCar-cabrio op pad, bijvoorbeeld voor Vaderdag (19 juni alweer!)? Maak er een paar leuke foto’s van en vertel ons over je rit! Wie weet zie je jouw SnappCar-story dan binnenkort terug op ons blog, vertel ons je verhaal via community@snappcar.nl o.v.v. SnappCar story.

 

Laat je horen :)

%d bloggers liken dit: