parkeerplaats delen makkelijk simpel met mobypark kun je altijd terecht bij een goede parkeerplaats waar ruimte is voor je auto

Dagje strand?

We zijn allemaal in meer of mindere mate bekend met de volgende situatie. Het is heerlijk weer en het weekend staat voor de deur.

De kids willen naar het strand en dat zie jij eigenlijk ook wel zitten. Vol goede moed huur je een leuke wagen op SnappCar en rij je richting Scheveningen om daar vervolgens een uur op zoek te zijn naar parkeerplaats die vervolgens ook nog eens niet te betalen is. De stemming in de auto slaat snel om en je gezellige dagje strand dreigt in het water te vallen. Door onze vrienden van Mobypark behoren dergelijke situatieโ€™s voortaan tot het verleden!

Vaak is het zoeken en vinden van een betaalbare parkeerplaats onmogelijk en tijdrovend. Mobypark zorgt er voor dat het een stuk makkelijker gaat. Via hun site delen mensen hun eigen parkeerplaats met jou.

Zelf je parkeerplaats delen?

Wanneer je zelf een parkeerplaats over hebt, dan kun je hem met Mobypark verhuren. Verhuurders op de website verdienen al gauw โ‚ฌ400 extra met hun parkeerplaats. Ideaal toch? Ben jij van die lege ruimte af en bezorg je iemand anders een comfortabele dag met een fijne parkeerplek. Stel, je auto wordt verhuurd op SnappCar, dan staat hij niet meer voor je deur. Heb je dus een lege parkeerplek. Zonde om daar niks mee te doen. Zet hem dan gelijk op Mobypark en je gebruikt je ongebruikte spullen toch.

Gebruik nu de promotiecode SNAPPCAR10 en ontvang 10% korting op jouw volgende boeking! Zo kom je nooit meer voor onaangename parkeer verrassingen te staan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorie

Auto, Auto huren, Auto verhuren, Inspiratie, Inspiratie, Tips

Tags

, , , , ,