SnappCar Blog

Product Update: Kalender

Zoals je misschien al hebt kunnen lezen in de development update hebben we de kalender verbeterd en aangepast. Nu kun je ook de beschikbare ophaal- en terugbrengtijden vaststellen. Op deze manier kunnen we de acceptatie verhogen en teleurstellingen verlagen.

De kalender updaten is heel makkelijk, eerst ga je naar de profielpagina van je auto en kies Aanpassen.

Nu je op de profielpagina van de auto bent beland kun je allerlei opties van de auto aanpassen zoals Direct Boeken, Prijs en natuurlijk de Beschikbaarheid. Naast de gewone kalender met de beschikbare (groene) en niet-beschikbare (rode) dagen kun je nu ook specifieke tijdstippen selecteren.

Pasted image at 2016_05_24 01_13 PM

Voor elke dag kun je twee tijdstippen instellen of geen specifiek vastgesteld tijdstip. Deze specificaties zijn alleen van toepassing voor beschikbare dagen. Vergeet niet op te slaan! Standaard staat er geen specifiek tijdstip ingesteld behalve bij Direct Boekingen die staan standaard ingesteld tussen 7u – 23u tenzij anders door jou ingesteld.

 

Mocht je nog vragen hebben over de verbeterde kalender neem dan contact op met ons Community Support Team via support@snappcar.nl

 

1 reactie

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: