SnappCar Blog
als je op vakantie gaat kun je makkelijk je auto verhuren met snappcar en op die manier je reiskosten terugverdienen geld verdienen maken

Verdien geld met je auto als jij op vakantie bent!

Nu de zomerperiode weer dichtbij komt zijn veel mensen zijn op zoek naar een vakantie-auto op SnappCar. Als jij weg gaat met het vliegtuig of de trein kun je alsnog geld verdienen met jouw auto! Lees hier drie tips om geld te verdienen terwijl jij lekker op vakantie bent:

  1. Update je kalender, potentiële huurders kunnen dan goed zien wanneer ze jouw auto mee kunnen nemen. Je auto wordt alleen in de zoekresultaten opgenomen als ‘ie ook daadwerkelijk op beschikbaar staat voor die periode. Dus als er een dag tussen staat waarop je de auto normaal gebruikt en geblokkeerd is, dan moet je de blokkeerdag er even uithalen om hem helemaal beschikbaar te stellen.
  1. Zorg voor goede foto’s, check even of je foto’s de beste eigenschappen van je auto goed weergeven. We merken keer op keer dat auto’s met goede foto’s vaker verhuurd worden. Denk ook na als je de auto voor vakantieritten wilt aanbieden wat voor informatie een huurder zou willen zien. Maak een foto van de ruime achterbak, of de comfortabele stoelen. Misschien heeft jouw auto wel een fantastisch geluidssysteem. Zet het op de foto!
  1. Vermeld accessoires, er zijn mensen die specifiek een auto met trekhaak zoeken of die graag de airco aan hebben als ze aan de Côte d’Azur rijden. Misschien heb je er wel een navigatiesysteem inzitten of een bakje met autodrop. Des te completer, des te beter! Zo kan de huurder een goede keus maken en jouw auto meenemen voor een vakantie.

Dubbelcheck nog even de auto een grote of kleine beurt nodig heeft voor hij een lange trip begint. En mocht je zelf weggaan, kijk dan ook even naar de 7 dingen die je niet moet vergeten mee te nemen. Vorig jaar was de Renault Espace de absolute winnaar onder de vakantie-auto’s, welke auto wordt het dit jaar?

Ben je zelf met een SnappCar op vakantie geweest of is jouw auto zonder jou op vakantie gegaan? Vertel je verhaal via community@snappcar.nl!

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: