SnappCar Blog
makkelijk en snel beginnen met geld verdienen terwijl je niks doet in veel gevallen slapend rijk worden

Verdien geld met je stilstaande auto

Wist je dat auto’s gemiddeld 90% van de tijd stil staan? Waarschijnlijk gebruik jij je auto ook niet elke dag. Zonde, een auto die maar staat te niksen en het bezit van een auto kost geld. Denk aan verzekering, brandstof, eventuele parkeervergunningen en wegenbelasting. Ook onderhoud en de bijkomende kosten zijn niet goedkoop. Hoe kun je dan toch de jaarlijkse kosten onder controle houden? Precies, dankzij autodelen!

Door je auto op SnappCar te zetten verdien je gemakkelijk (een deel van) deze kosten terug. Je rijdt je auto dan voor bijna niks!

Hoe werkt SnappCar dan?

SnappCar is een online platform dat auto-eigenaren verbindt met mensen die een auto willen huren. Je verdient geld aan iets wat je op dat moment toch niet gebruikt. Ideaal toch? Als eigenaar bepaal je zelf de prijs en hoe vaak je wilt/kunt verhuren per week. Daarnaast is je auto volledig casco verzekerd indien er iets mee gebeurd. Ook is SnappCar’s Community Support bereikbaar voor al je vragen. Gemakkelijk, sociaal en het levert een extra zakcentje op!

Hoeveel kan ik dan verdienen met SnappCar?

Een hele logische vraag en eentje waarbij we je helpen met een paar simpele rekensommen. SnappCar helpt je op weg met een adviesprijs wanneer je de auto online zet. Je kan hier zelf van afwijken en soms is het slim om de concurrentie (of juist gebrek aan concurrentie) te bekijken in je buurt.

3x per maand verhuren en al je vaste lasten terugverdiend!

Uiteindelijk bepaal jij zelf hoeveel geld je wilt krijgen voor een dag verhuur. Kijk op SnappCar naar auto’s in de buurt om zo een schatting te maken. Een auto die te hoog geprijsd staat zal weinig tot niet verhuurd worden en haalt dan ook geen geld voor jou binnen. Dit is zonde. Kijk en vergelijk en stel de prijs scherp in zodat je zo snel mogelijk met verhuren kan beginnen.

Voorbeeld

Laten we kijken naar een voorbeeld. Stel je hebt een Ford Focus uit 2003. De auto kost, als deze alleen stilstaat, gemiddeld €60 per maand aan wegenbelasting en €50 aan verzekering. En dan rij je er nog niet eens mee!

Op SnappCar zet je je auto er voor €35 per dag op met 200 vrije kilometers. De 200 vrije kilometers zet je erbij zodat hij bij meer zoekresultaten naar boven komt en je vaak voordeliger maakt ten opzichte van de concurrentie. Jij ontvangt 70% van die €35. SnappCar gebruikt de rest om je auto te verzekeren en overige kosten van te betalen. €25 per dag krijg je dus gegarandeerd! Huur hem 4x per maand uit en verdien al €100. Voor maar 3x in de maand heb je in veel gevallen al je vaste lasten eruit! Hier komen dus nog niet eens de extra gereden kilometers bij. Dat geld krijg je er nog bovenop.

Gemiddeld verhuren mensen hun auto 48x per jaar. Dat betekent meer dan €1200 voor jou op je bankrekening (bij een gemiddelde auto)!

Meld je auto nu aan!

Staat jouw auto ook onnodig stil? Wil je geld verdienen met je auto net zoals vele anderen? Meld je dan nu aan bij SnappCar en verdien gemakkelijk je vaste lasten terug! Klik hier en registreer jezelf binnen 5 minuten.

4 reacties

Laat je horen :)

  • Dan tref ik steeds de verkeerde huurders. Ze willen een bus huren, maar als ze hem komen halen hoor ik al: hij is wel groot zeg. Op mijn site staat dat het een automaat is en dat hij aangepast is. Er zit een lift in, is ook te zien op de foto’s. Toch hoor ik mensen vragen: hoe kan ik schakelen want ik rijd liever niet in een automaat? Ik laat ze dan instappen en er naast zitten en rijd dan zelf een rondje parkeerterrein. De laatste twee jaar heb ik niemand meer gezien, maar daarvoor kreeg ik mijn bus steeds terug met schade en soms flink ook.

    • In de 3 jaar dat ik mijn auto heb verhuurd is tot 2 X een niet verhaabare schade veroorzaakt aan mijn auto. Een huurder bleek niet te kunnen schakelen en heeft mijn koppelingsplaat vernield. Schade vervanging € 2.200. SnappCar scheepte mij af met bijna € 600,00 vergoeding. Argument: afschrijving… Ik kan geen ‘gebruikte koppelingsplaat laten monteren, toch…? Kortom in die 3 jaren heb ik alleen maar kosten gemaakt, verhuur nog alleen aan bekenden

  • Je verhuurt je auto via SnappCar als je hem zelf niet gebruikt. Hij staat dus stil en je betaald dan toch je vaste lasten. Om daar nu iets van terug te verdienen, besluit je de auto, indien mogelijk, via SnappCar te verhuren. In bovengenoemd geval levert je die dus minimaal 24 euro op. Als dat 2x per maand gebeurt heb je een aardig deel van je vaste lasten terug verdient en rij je zelf erg goedkoop.
    Ik verhuur mijn auto gemiddeld 3x per maand voor 1 of 2 dagen en verdien AL mijn vaste kosten (uiteraard niet de aanschaf) hiermee. Ik ben er heel tevreden mee en er is me nog nooit iets geks overkomen.

  • Bij € 35,00 huur is opbrengt voor verhuurder circa € 27,00. Uitgaande van 200 km vrij is de opbrengst € 0,135 per km. Wat denkt SnappCar wat de km kostprijs van een Ford focus bouwjaar 2003 is bij bijv. 20.000 km per jaar incl de km die SnappCar huurders rijden?….

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: