SnappCar Blog
geen probleem wanneer je een auto huurt op snappcar ongeluk is zo gebeurt maar maakt niets uit door de goede verzekering bij snappcar

Huur vandaag géén SnappCar!

Vandaag is het vrijdag de 13e. Dé dag waarop je pertinent pech hebt. Bijgeloof! Of niet? Let vandaag extra op want je weet maar nooit wat er kan gebeuren! Pas op voor ladders en kijk uit voor zwarte katten. Breek geen spiegels maar wel potten en vazen want scherven brengen geluk. Misschien ook beter om vandaag geen SnappCar te huren, of toch wel?

Als je echt heel erg bijgelovig bent kun je vandaag misschien beter binnenblijven. Durf je het toch aan? Kies dan voor de veilige optie en huur een auto via SnappCar! Mocht je dan toch onder en ladder doorrijden (?), of sjeest er net een zwarte kat de weg over ben je in ieder geval verzekerd onderweg voor pech en ongevallen.

Wanneer je onderweg bent met je SnappCar en onverhoopt toch met pech langs de weg komt te staan zal onze pechdienst je snel weer op weg helpen. Onze pechdienst Allianz Global Assistance (AGA) is 24/7 bereikbaar en zal de auto repareren of passend vervoer bieden zodat jij verder kunt! Ook bij schade ben je goed beschermd, door het afkopen van het eigen risico kun je een tegenvaller voorkomen.

Ook als je jouw auto verhuurt ben je ook goed beschermt tegen het onheil van vrijdag de 13de. Bij pech zorgt AGA er voor dat jouw auto kosteloos en snel weer thuiskomt. Bij schade is jouw auto volledig casco verzekerd en zal onze verzekeraar Allianz zo snel mogelijk het euvel verhelpen. Wij zorgen voor een betrouwbare community vol met verantwoordelijke en sociale huurders die graag jouw auto mee op pad nemen. Toch nog een kink in de kabel? Dan staat ons Community Support Team voor je klaar om de lucht snel te klaren.

Autodelen is veilig, betrouwbaar en gemakkelijk ook op vrijdag de 13de!

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: