SnappCar Blog
boek nu direct je auto bij SnappCar makkelijk en snel volledig verzekerd

Direct boeken, direct plezier

Sinds kort is het mogelijk om op SnappCar auto’s direct te boeken. Fantastisch nieuws! Het is dus mogelijk om een auto direct te boeken voor de periode wanneer jij dat wil.

Hoe werkt Direct Boeken?

Met Direct Boeken versnel je het proces van jouw huurverzoek. Je huurverzoek wordt dan namelijk automatisch geaccepteerd als de auto beschikbaar is en je verzoek aan de voorwaarden voldoet. Om te zien of een auto geschikt is om direct te boeken moet je kijken naar het bliksemschichtteken zoals je hieronder kunt zien:

bliksum

Auto’s met een bliksemschicht kun je direct boeken. Net zo als bij reguliere boekingen, is Direct Boeken alleen mogelijk op de data wanneer de auto beschikbaar is. Het verschil met regulier boeken is dat je boeking automatisch geaccepteerd wordt. Wil je dus gelijk zeker zijn van een auto, dan boek je hem met Direct Boeken.

Voorwaarden van Direct Boeken:

– De huurperiode duurt maximaal 3 dagen
– Het verzoek moet minimaal 24u van te voren zijn ingediend, zo niet dan treedt het gewone boekingsproces in werking. We willen de eigenaar van de auto hiermee de tijd geven zich voor te bereiden.
– Ophaal- en terugbrengtijd staan standaard tussen 7-23 uur, tenzij anders door de verhuurder ingesteld.

Wanneer je verzoek niet voldoet aan de voorwaarden die hierboven beschreven zijn, dan wordt het Direct Boeken niet uitvoeren. Je verzoek wordt dan omgezet in een normaal huurverzoek, dit gaat automatisch.

Voordelen van Direct Boeken:

– Snel en gemakkelijk – geen extra stap tussen het verzoek en de acceptatie
– Makkelijker zoeken – je kan nu filteren op Direct Boeken auto’s

Heb je dus binnenkort een auto nodig? Probeer direct boeken dan meteen uit en huur gelijk een auto! 

Omdat deze functie nieuw is bij ons willen we graag weten wat je er van vindt. Zo kunnen we het proces nog makkelijker en beter maken! Laat het ons weten op support@snappcar.nl t.a.v. “Feedback Direct Boeken“.

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: