SnappCar Blog
huur goedkoop roze autos op SnappCar

Nederland kleurt roze tijdens de Giro

Binnen een jaar sleept Nederland de start van de twee grootste wielerwedstrijden in de wacht. Een unicum! Na de start van Tour de France vorig jaar in Utrecht, kleurt nu de omgeving rond Apeldoorn, Arnhem en Nijmegen roze vanwege de ronde van Italië. De proloog wordt gereden in Apeldoorn en daarna volgen de eerste en tweede etappes die Arnhem en Nijmegen aan doen.

Omdat we bij SnappCar groot fan zijn van sport (elke maandag doen we aan bootcamp bijvoorbeeld) en sportevenementen hebben we een aantal roze auto’s opgezocht om de festiviteiten nog groter te maken. Rij in stijl als je de Giro bezoekt!

 

De roze Opel Corsa van Marlous

De Corsa van Marlous is een beetje donker roze. Een beetje zuurstok roze. Zo valt hij lekker op! Je kunt de blitse auto huren in Utrecht.

De roze Volkswagen Beetle van Abdel

De Beetle van Abdel is fantastisch voor een feestje of een dagje heerlijk opvallen in de duinen. Kap naar beneden en je rijdt rond op een roze wolk.

De roze Honda Jazz van Debby

De Honda Jazz is niet voor de poes, zo zegt Debby ons. Deze roze Jazz is niet voor watjes weggelegd. Durf jij kleur te bekennen?

De roze Suzuki Alto van Jessica

Roze, rozer, allerrozest? In deze lijst van knalroze bolides mag de Alto van Jessica niet ontbreken. Je kunt hem vinden in Steenbergen en is dit weekend extra fijn doordat er airco in zit.

Genoeg roze dus

We houden bij SnappCar van alle kleuren van de regenboog en alles wat daar tussenin zit. Niet zo fan van roze? Dan kun je ook genoeg gele auto’s vinden op onze website. Hoe ga jij genieten van het aankomende weekend? Lekker touren in je auto of thuis in de tuin met een koud drankje in de hand?

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: