SnappCar Blog

Op #recycletour met Mud Jeans!

Afgelopen zondag ging de Mud Jeans #recycletour van start in het Westerpark. Met een old school Land Rover Defender en de Land Rover van Frans gingen ze op weg naar Valencia. Meer over deze toffe rit lees je hier!

Met een stapel van 3000 geleasede jeans ging Mud Jeans onderweg! Deze jeans hebben ze de afgelopen jaren verzameld via hun jeans brand waarbij je niet alleen een jeans kan kopen maar ook leasen.

2016-05-01 16.43.18

Mud Jeans is ontstaan in 2013, Bert van Son (founder) vond het tijd worden voor een nieuw concept in de mode: lease a pair of jeans. Met dit idee ontwikkelde hij het duurzame jeansmerk verder naar wat het vandaag de dag is, met inmiddels al 3000 geleasde jeans ready to recycle!

Mud Jeans vroeg ons of we ze konden helpen aan een tweede auto om daarin hun team te vervoeren onderweg naar Valencia! Omdat we de groene missie van Mud Jeans zo bij die van ons vonden passen “Geen bezit maar gebruik” gingen we akkoord. De Discovery van Frans was perfect: robuust, dol op avontuur en plek voor 7 personen!

Frans vond het ook goed en zodoende stonden we afgelopen zondag bij  Gustafsons voor de kick-off van de #recycletour!

2016-05-01 14.50.142016-05-01 18.06.13-1

Mud Jeans gaat met de twee auto’s van 1 t/m 10 mei op pad langs de kust van Frankrijk en dan door naar Valencia om de broeken te recyclen tot een gloednieuw paar jeans.

Benieuwd naar de trip die de auto van Frans nu maakt? Houdt dan onze social media en die van Mud Jeans in de gaten! Na afloop komt er ook een toffe after-movie van de trip die we uiteraard zullen delen. De Discovery van Frans vind je natuurlijk op SnappCar!

 

 

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: