SnappCar Blog

Verhuren en hardlopen voor Kika

Een verhaal over betrokkenheid, doorzettingsvermogen en commitment. Antoine (34) en Martijn (32) verhuren hun Trabant voor Kika en lopen de New York Marathon voor dit goede doel!

Betrokken verhuurders, daar zijn er een hoop van op SnappCar! Martijn en Antoine  – beiden jonge vaders – verhuren 3 auto’s op SnappCar. Een Opel Zafira, een Kia Pride en een Trabant. De huuropbrengst van de Trabant gaat volledig naar KiKa. KiKa heeft als doel het werven van fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker.

Wanneer je de Trabant van Antoine en Martijn huurt steun je KiKa daarmee direct!

Vertel eens over jullie actie?

We zijn enthousiast geraakt door de Singelloop. Dat is een hardloop wedstrijd van 10 KM in Utrecht. Dat hebben we inmiddels al 4x gedaan. We hebben niet echt een sportieve achtergrond maar we kregen de smaak van het hardlopen snel te pakken. We wilden ook wel eens een marathon lopen in een grote stad en toen kwamen bij de New York Marathon terecht. Dat is toch echt de moeder van aller marathons.

Het is een win-win-win.

Waarom willen jullie dat combineren met een goed doel?

Dat geeft ons een extra motivatie om het te doen. Het is een extra stok achter de deur.

Waarom kozen jullie voor KiKa?

We zijn beiden vader van een gezond kindje. We voelen ons bevoorrecht met onze gezinnetjes. Het geeft een bijzonder gevoel om zo iets extra’s te betekenen voor diegene die het nodig hebben. Het is een win-win-win. Wij worden fitter, Kika krijgt extra geld en kinderen met kanker krijgen een grotere kans om beter te worden. Het motiveert enorm!

We krijgen heel veel positieve reacties.

Hoeveel uitdaging zit er in dit project?

De eerste uitdaging is de sportieve uitdaging. Meer dan 42 kilometer hardlopen wordt echt zwaar. De tweede is om het doelbedrag bij elkaar te lopen. Het lijkt makkelijk maar het is echt een project wat we haast bedrijfsmatig aanpakken (social media, bedrijven nabellen etc.). Juist door deze uitdaging krijgen we heel veel positieve reacties.  

Hoe halen jullie het geld op?

Via een rommelmarkt, statiegeld bij supermarkten, op de vrijmarkt tijdens Koningsdag, collectes op de straat. Daarnaast hebben we een elektrische boot gekocht. Daarmee gaan we rondjes varen in de Utrechtse gracht deze zomer. En  er komt een benefietconcert op Utrecht CS (21 mei) dat wordt écht onze knaller.

De Trabant is onze mascotte.

Die Trabant in het filmpje, wat is het verhaal daarvan?

Het is onze mascotte. Wij zijn autoliefhebbers, maar zijn geen echte sleutelaars. Wij genieten van het rijden en het zien van die auto. Elk ritje is een feest! De Trabant – maar ook onze eigen auto’s die online staan – wordt veelvuldig verhuurd. 

Goed bezig Antoin en Martijn! Wat een doorzettingsvermogen en dat allemaal voor het goede doel! Wil jij Antoine, Martijn en KiKa ook steunen? Boek vandaag de Trabant nog en steun daarmee direct hun bijzondere missie!

Uniek verhaal?

Heb jij ook een uniek verhaal te vertellen? Ga je binnenkort een bijzondere reis maken met een SnappCar? Wij zijn benieuwd naar je verhaal! Stuur een mailtje naar community@snappcar.nl met korte uitleg.

Volg ons op Twitter en Facebook en ontdek meer van onze bijzondere verhalen!

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: