SnappCar Blog

Den Haag gaat elektrisch rijden

Elektrisch rijden is de toekomst! Afgelopen maandag was de kick-off van het Testrijders project in Den Haag. Maar liefst 20 VW E-Golf rijders gaan binnenkort hun auto delen op SnappCar!

Initiatiefnemers zijn Natuur & Milieu en de Gemeente Den Haag. Na de succesvolle samenwerking tijdens het Project A15 is SnappCar opnieuw partner. We waren uiteraard aanwezig tijdens de kick-off in Den Haag om de deelnemers van de nodige informatie te voorzien. Pieter en Wieteke van ons Community Support Team waren met de Snappie-goodiebags aanwezig om de Testrijders welkom te heten bij SnappCar!

Slack for iOS Upload (10)

Tijdens de voorstelronde waren een paar mensen al enthousiast SnappCar-gebruiker. Dit vervulde ons natuurlijk met trots! Een van onze top-verhuurders in Den Haag (Melanie) straalde helemaal van enthousiasme en overtuiging.

Natuur & Mileu

Natuur & Milieu is kartrekker van het project, met projecten zoals Testrijders en Project A15 proberen ze autorijden te verduurzamen. Zij hebben de verschillende partijen – waaronder VW, Wittebrug en SnappCar – samengebracht.

Rol gemeente Den Haag

De Gemeente Den Haag werkt actief aan een stad waar minder auto’s stilstaan én waar elektrisch rijden het wint aan populariteit. Dit doen ze onder andere met subsidie en met het opzetten van verschillende beleidslijnen. Zo kun je  als je met andere mensen 1 auto deelt  bijvoorbeeld een parkeervergunning aanvragen voor twee verschillende vergunninggebieden in Den Haag. De dichtbevolkte stad lijkt hierin voorop te lopen op de andere grote steden.

Slack for iOS Upload (9)

Woon jij in Den Haag?

Woon jij in Den Haag en deel jij actief jouw auto met buurtgenoten? Wij zijn benieuwd naar je verhaal! Stuur een kort mailtje naar community@snappcar.nl t.a.v. “Autodelen in Den Haag“. Binnenkort meer over elektrisch rijden en het Testrijders-project!

Volg ons op Twitter en Facebook om up-to-date te blijven!

2 reacties

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: