SnappCar Blog
Testasnappcar goedkoop huren Amsterdam auto nissan micra juke mercedes e klasse

Test vandaag nog een auto in Amsterdam!

Je kunt nog één week meedoen met de #testasnappcar actie. In heel Nederland kun je auto’s huren die net vers op onze website zijn gekomen en dan krijg jij de huurvergoeding van de eerste dag terug. Een dag gratis rijden, klinkt fantastisch toch?

De Mercedes E-Klasse van Sahibzada

Deze slee van Sahibzada staat in het oosten van de Bijlmer. Dichtbij jou? Aarzel dan niet en stuur hem een berichtje 🙂

De Nissan Juke van Marco

Marco werkt veel thuis en heeft daarom zijn auto niet iedere dag nodig. Deze knalrode Juke kun je huren in Zuid-Oost. Is eventueel ook beschikbaar met een fietsenrek of dakkoffer.

De Nissan Micra van Ilma

Deze zuinige, doch pittige Micra van Ilma staat in Zuid-Oost. Het beestje rijd je overal heen waar je wilt en is een klein beetje opgepimpt met bloemetjes! Ilma heeft daarnaast ook een kekke camper op SnappCar.

#testasnappcar

SnappCar is op zoek naar testrijders voor de nieuwe auto’s op onze site. Zoek naar de gele #testasnappcar sticker en huur een dag gratis. Zijn de bovenste drie al vergeven? Niet getreurd er zijn nog genoeg auto’s over kijk snel op SnappCar.nl!

2 reacties

Laat je horen :)

  • Leuk overzichtje. Die pittige Micra met bloemetjes van Ilma lijkt me wel wat : ). Ik ben benieuwd. Kan je via Snappcar ook een bestelwagen huren in Amsterdam, of is het voornamelijk personenauto´s? Ik hoor het graag. Gr

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: