4 checks voor een soepele verhuur

4 checks voor een soepele verhuur
05-04-2016 Auto verhuren

Je bent goed bezig, jouw auto staat online en is beschikbaar om te huren! Maar hoe geef je hem mee als je de auto verhuurt? Een handige check-list voor een soepele verhuur.

Het is belangrijk om te onthouden dat het uitgangspunt is: zoals jij de auto meegeeft, zo hoor je hem ook weer terug te krijgen. Helemaal schoon, spik en span meegegeven? Dan mag je hem ook schoon weer terug verwachten.

1. Brandstof

We adviseren om de auto met een volle tank mee te geven. Dat is makkelijk want dan hoeven jullie niet te rekenen met hoeveelheid liters etc. De huurder geeft gewoon een volle tank terug. Maak hier samen duidelijke afspraken over.

Wijs de huurder op een tankstation dicht bij jou in de buurt zodat de huurder weet waar hij bij terugkomst kan tanken.

2. Eigendommen

Haal persoonlijke spullen uit de auto, check ook het dashboardkastje en de achterbak.

3. Handleiding

Is jouw auto bijzonder? Bijvoorbeeld een elektrische auto of een auto op LPG, misschien heb je wel een oldtimer die ‘een handleiding’ nodig heeft? Bedenk van te voren welke tips & tricks je de huurder mee kunt geven om te zorgen dat deze goed met jouw auto om kan gaan.

4. Final check

Geef je auto een laatste check: bandenspanning, oliepeil, persoonlijke eigendommen etc. Alles in orde? Ready to go!

Wat doe jij om de verhuur soepel te laten verlopen? Heb je nog tips voor andere verhuurders, laat het ons weten: in de comments of via community@snappcar.nl!

 

Share


Copyright © SnappCar 2024