SnappCar Blog
huren volkswagen opel testasnappcar nieuwe autos auto seat renault mercedes mazda

Test deze week nieuwe auto’s

Het aantal nieuwe auto’s op onze site groeit gestaag! Dat delen we ook graag met je, want als jij de eerste bent kun je de auto’s voor een dag gratis huren met #testasnappcar. Kijk even op snappcar.nl voor deelnemende auto’s bij jou in de buurt. Je herkent ze aan de gele #testasnappcar sticker. Vandaag zie je de auto’s van David, Willem, Wicher, Laurence en Janno voorbijkomen.

Deze Volkswagen Camper van David

Helemaal klaar voor het voorjaar en de zomer met deze camper van David uit Utrecht. Pak je boeltje en je kan zo een weekend weg met je vriend of vriendin.

De Opel Vectra GTS van Willem

Willem’s vlotte Opel Vectra GTS kun je in het altijd zonnige ’s Gravenzande ophalen. Volgens Willem is de auto uitermate geschikt voor lange mensen. Dus ben je groter dan 1.90m en woon je in de buurt, huur hem dan direct!

De Mazda Demio van Wicher

De Demio van Wicher kun je huren in Rotterdam. Hij heeft een trekhaak, dus moet je wat spullen verplaatsen dan kun je er een wagentje achter hangen. Is ook met kinderzitjes te huren!

De Seat Leon van Laurence

Wanneer je een sportieve Seat zoekt, dan ben je bij Laurence aan het goede adres. De zwarte lak en bijpassende velgen accentueren dit. Huur ‘m voor bijvoorbeeld een zakelijke afspraak.

De Renault 4 van Janno

Schiet Janno even een berichtje toe als je deze, toch wel, klassieke Renault 4 van hem wilt huren. Hij is te huur in Den Bosch en volgens Janno ideaal voor een toerweekendje naar bijvoorbeeld Zeeland.

Zit er iets voor je tussen?

Zo niet, of zijn de auto’s al een keer verhuurd en de actie dus verlopen? Niet getreurd op onze website komen er dagelijks tientallen auto’s bij. Ook bij jouw in de buurt. Check snappcar.nl en zoek naar de gele #testasnappcar stickers bij de auto’s die nog meedoen. De actie geldt t/m 15 april. Huur hem op of voor 15 april om van de #testasnappcar actie te profiteren!

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: