SnappCar Blog

Tesla Model 3 – Try Before You Buy

Wow! De Tesla Model 3 is fantastisch! Gisteren gepresenteerd; vanaf vandaag al te testen via SnappCar. Huur ‘m snel!

Elon Musk – de charismatische en visionaire uitvinder en ingenieur achter Tesla – presenteerde gisteren de Tesla Model 3. Wow! Wat een prachtige auto. Onze Snappies presenteren vandaag: Try Before You Buy. Jouw unieke kans om een Tesla te rijden voordat je er een koopt.

Waarom elektrisch rijden?

Elektrisch rijden is de toekomst. De productiekosten van elektrische auto’s dalen snel en het aantal elektrische auto’s neemt elke maand toe in Nederland. Op SnappCar worden al veel elektrische auto’s gedeeld. De belangrijkste argumenten voor elektrisch rijden op een rijtje:

  • Geen CO2 uitstoot en dus een schonere lucht.
  • Minder lawaai door de elektrische aandrijving.
  • Meer comfort door weinig mechanische onderdelen.
  • In de toekomst eenvoudig te upgraden naar zelfsturende auto’s.
  • Gewoon een heel cool Tesla design!
  • Actief meebouwen aan een betere toekomst!

Opladen?

In Nederland staan steeds meer laadpalen. Er zijn verschillende aanbieders acties in heel Nederland. Een van de bekendere partijen is The New Motion. Zij zijn expert op het gebied van laadpunten en laaddiensten. Omdat Nederland een klein land is kan je toch eenvoudig met een volle accu een flinke tocht maken. Maak wel een duidelijk plan voordat je vertrekt. Lees hier onze belangrijkste tips voor elektrisch rijden.

Keer proberen? 

Op SnappCar kan je verschillende Tesla’s huren. Of je in Amsterdam woont, of in Brabant. Ook in jouw buurt staat (waarschijnlijk) een Tesla te huur. Proef en beleef de toekomst en huur een Tesla. Zomaar of voor een bijzondere gelegenheid. De verjaardag van je vader bijvoorbeeld.

2 reacties

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: