SnappCar Blog

Van Rijswijk naar La Plagne

Ragiel, student lucht- en ruimtevaarttechniek in Delft, ging recent met een SnappCar op wintersport. Benieuwd met welke auto de drie skiërs en twee snowboarders op reis zijn gegaan? Lees het hier!

Vertel eens: hoe was jullie wintersport?

Onze wintersport was te gek! We waren in La Plagne in Frankrijk. Ik was met mijn vriendin en drie vrienden op wintersport. Het was nog wel even spannend of er genoeg sneeuw zou liggen, maar gelukkig is er op de eerste skidag gelijk veel verse sneeuw gevallen! Zeker 30 centimeter. Perfect dus!

Waarom kozen jullie voor de Volvo?

De keuze was heel makkelijk. Bij het selecteren van de auto op SnappCar konden we kiezen tussen een kleinere auto mét skibox of een grotere auto zonder skibox. We kozen uiteindelijk voor de ruime Volvo van Marcus. Doorslaggevend waren de winterbanden en de goede reviews van de verhuurder. Ik had geen enkele twijfel.

Door het prijsverschil kozen we voor SnappCar

Hoe kwamen jullie bij SnappCar terecht?

Omdat we zelf geen auto hebben keken we (voor deze wintersport) naar autoverhuur bedrijven. Ook keken we natuurlijk naar SnappCar. Het alternatief qua kosten was een auto in Heerhugowaard. Die had een hoger eigen risico, was duurder per dag en het was te ver reizen vanuit Rijswijk. Door het prijsverschil kozen we uiteindelijk voor SnappCar. De kosten zijn dus bepalend geweest.

Hoe was het contact met de verhuurder?

De verhuurder woonde op 5 minuutjes fietsen. Ideaal dus, zo lekker vlakbij! Het contact met de verhuurder was verder heel goed. Hij was snel in het contact en gaf ons heldere instructies. 

Volgend jaar sowieso weer op wintersport!

Wat was jullie route?

Voor dag en dauw (om 4u ‘s ochtends) vertrokken we vanuit Rijswijk. We pikten vrienden op in Delft en Rotterdam. Via Luxemburg en Lyon reden we naar La Plagne. Een Duitse vriend reed met de trein naar het skigebied en die pikten we als laatste op. We hebben wel wat stilstaand verkeer gehad de laatste kilometers, maar over het algemeen ging de reis goed! Zaterdagavond kwamen we rond 18:00 aan in La Plagne en na het inchecken in het appartement hebben we een lekker biertje gedronken in de kroeg. 

volvo_ragiel2

Volgend jaar weer?

Haha! Volgend jaar sowieso weer op wintersport. Misschien heb ik dan zelf een auto. Maar qua kosten en service is SnappCar natuurlijk ideaal. Als ik zelf geen auto heb dan kijk ik zeker weer naar SnappCar.

Kun je SnappCar aanraden?

Ja, absoluut.

Welke auto zou je zelf nog een keer willen rijden?

De Tesla. Dat is een gewoon een geniale auto. Elon Musk, de oprichter van Tesla, is een bijzondere en charismatische man. Die dwingt andere autofabrikanten op een nieuwe manier naar de fabricatie van auto’s te kijken.

Jouw vakantie

Dit was de wintersportvakantie van Ragiel. Gebruik je SnappCar ook voor vakanties? Met de camper naar Frankrijk bijvoorbeeld? Wij zijn op zoek naar ‘SnappCar Stories’: verhalen van huurders of verhuurders over het gebruik van een SnappCar. Stuur een mailtje met je plannen naar community@snappcar.nl en wie weet ben jij onze volgende vakantieganger in de spotlight!

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: