SnappCar Blog

Development Update #3

We willen Snappcar groter, beter, sneller en sterker maken dan ooit te voren! Zoals je hebt kunnen lezen in onze Teamdag-update staat dit kwartaal in het teken van de ‘Boiler Room’. Dat gaat natuurlijk niet vanzelf, lees hier wat onze teams de afgelopen weken gedaan hebben!

Less is more!

We willen de het gebruik van SnappCar vergemakkelijken, daarom zijn we begonnen bij de registratieprocedure. Veel mensen liepen hier al vast en dat willen we natuurlijk niet! Om het makkelijker te maken gaan we het proces in 3 simpele stappen opdelen: rijbewijs uploaden, verificatie via social media (of bank)  en de afronding. Drie stappen, geen gedoe!

Daarnaast hebben we onze teams opgedeeld in twee growth-hacking teams: huurders en verhuurders. Met elk hun eigen focus! In de volgende updates lees je meer over deze afzonderlijke teams!

Beter, sneller & sterker!

Verbeterde social media integratie
Na de upload van het rijbewijs kun je in de tweede stap nu meerdere social media accounts toevoegen om zo je account in te vullen en te verifiëren. Je kunt dan niet alleen Facebook gebruiken maar ook LinkedIn, Google+ en Twitter!

Snellere document controle
Ah de ellendige upload van het rijbewijs, voorheen kon het een aantal minuten duren voordat deze controle klaar was. Nu gaan we ervoor zorgen dat het rijbewijs is enkele seconden worden gecheckt!

Daarnaast heeft onze nieuwste aanwinst Tomas meteen de upload vergemakkelijkt door een paar handige tips mee te geven om te zorgen dat jouw rijbewijs direct geaccepteerd wordt. Heb jij ze al gezien?

tips
Door de bovenstaande aanpassingen creëeren we een sterkere community met betrouwbare gebruikers die ons platform versterken. 

Deel met ons!
Our work is never done! Heb je zelf feedback of input om SnappCar beter te maken? Laat het ons Community Support Team weten via support@snappcar.nl o.v.v. Feedback! In onze volgende update zul je meer lezen over waar onze growth-hacking teams zich de afgelopen tijd op gefocust hebben en hoe ze SnappCar verbeterd hebben!

2 reacties

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: