SnappCar Blog

Welkom Daniel, Sami, Lukas, Maarten en Wilhelmus

Februari, de kortste maand maar zeker niet de minste! Deze week een warm welkom voor Daniel, Sami, Lukas, Maarten en Wilhelmus. Fijn dat jullie er zijn!

De Jaguar S-Type van Daniel

Rawr! Deze Jaguar gromt als een echt dier. Haal hem op in Enschede en voel de motor brullen. Volgens Daniel functioneert de auto prima en helemaal naar behoren.

De Nissan X-Trail van Sami

De X-Trail (spreek uit kros treel) van Sami is te huren in Haarlem. Het is een veelzijdige cross-over SUV, die bijvoorbeeld zijn inspiratie haalt uit stationwagons voor een betere passagierservaring.

De Volvo Amazone van Lukas

Wat een klassieker is dit zeg! De Amazone van Lukas is natuurlijk uitermate geschikt voor bruiloften. Je krijgt er ook nog eens een chauffeur bij mocht je dat willen.

De Porsche 356 Speedster van Maarten

Weer zo’n prachtwagen. Deze klassieke Porsche Speedster van Maarten kun je huren in Breda. Aan de foto’s te zien heeft de auto ook al ervaring met bruiloften.

De Land Rover Defender van Wilhelmus

Wat een beest! Deze Defender van Wilhelmus rijdt fantastisch. Nu met nog dikkere banden volgens Wilhelmus. Dus waar wacht je op? Huur ‘m vlakbij Gouda in Haastrecht.

Welkom allemaal!

Wat leuk dat jullie er zijn! Zoals je ziet zijn er weer een aantal topauto’s toegevoegd aan ons platform. Wil jij je auto hier ook graag terugzien? Stuur dan even een mailtje naar max[at]snappcar.nl.

Laat je horen :)

%d bloggers liken dit: