SnappCar Blog

Pech in België

Huurder Brigitte uit Nijmegen huurde een SnappCar om een vriendin in Frankrijk op te zoeken. Helaas kreeg ze onderweg naar Lille pech in België. Vervelend! Gelukkig kon de hulpdienst helpen. Lees haar ervaringen.

Vertel eens; wat je ging doen?
Ik ging met twee vrienden een vriendin van ons opzoeken in Lille, zij werkt daar sinds kort. We waren zaterdagochtend om 9 uur vertrokken zodat we zo veel mogelijk tijd hadden, omdat we zondag alweer terug moesten.

We hadden geen idee wat er aan de hand was.

Wat gebeurde er precies en hoe zijn jullie geholpen?
We waren onderweg van Nijmegen naar Lille in Frankrijk en hadden ongeveer 200 kilometer gereden. Sinds de vorige pauze konden we één van onze telefoons niet meer vinden, dus we stopten even bij een tankstation om de hele auto door te kunnen zoeken. Gelukkig lag de telefoon gewoon in de auto, maar toen we weer wilden starten lukte dat ineens niet. We hadden geen idee wat er aan de hand was.

Wat hebben jullie toen gedaan?
We hebben toen direct gebeld met het SnappCar noodnummer. Dit stond op het SnappForm. Zij hebben de lokale wegenwacht opgeroepen. Dit duurde langer dan gedacht (wel anderhalf uur). Dit kwam o.a. doordat het druk was in de regio, de man geen direct telefoonnummer van ons had gekregen en hij bleek bij het tankstation aan de overkant van de snelweg te staan! Gelukkig had het tankstation een koffiecorner en hebben we ook nog even warm in de lobby van het hotel daar gezeten.

Gelukkig had het tankstation een koffiecorner.

pech_belgie_tankstation

Hoe zijn jullie toen geholpen?
Toen de nooddienst arriveerde ging hij gelijk de accu doormeten. Die bleek in orde. Uiteindelijk bleek er iets met het elektriciteitscircuit te zijn wat niet direct opgelost kon worden. We werden toen met auto en al meegenomen naar een garage. Omdat het weekend was kon de garage het niet direct repareren. De nooddienst belde toen op dat er vervangend vervoer klaar stond in een dorpje verderop. De vrouw van de garage was zo vriendelijk een taxi voor ons te regelen en zo konden we daar een mooie Peugeot ophalen. We waren wel heel blij dat we niet in het Franssprekende gedeelte van België zaten zeg!

Vervangend vervoer stond klaar in een dorpje verderop.

Hoe kijk je terug op het weekend?
We hebben natuurlijk wel veel tijd verloren door de pech helaas. Onze vriendin was uren op ons aan het wachten, maar ze had wel echte Franse champagne gekocht om onze verlate komst toch te vieren. Een geluk bij een ongeluk was dat onze vervangende auto een fraaie upgrade was! Ze hebben zelfs de auto na het weekend gewoon in Nijmegen opgehaald. Al met al was het een hele ervaring!

Onze vervangende auto was een fraaie upgrade!

Jouw verhaal?
Heb jij ook ooit eens pech gehad? In Nederland of in de zon in Italië? Natuurlijk erg vevelend. Maar soms gebeuren dan juist de mooiste dingen! Deel je verhaal met onze community. Stuur het verhaal en foto’s naar community@snappcar.nl. Wij zijn nieuwsgierig!

2 reacties

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: