SnappCar Blog

De blauwe, rode en zwarte route naar wintersport rijd je met deze auto’s

Wintersport is fijn. Niks is beter dan ’s ochtends je skihut uit te lopen en de frisse berglucht in te ademen. Maar hoe kom je het veiligst op je bestemming? Hieronder hebben we een aantal mooie wintersportauto’s van blauw naar zwart voor je uitgezocht. Voor elke bergsituatie!

Royale blauwe stations om comfortabel, doch veilig, op je bestemming te komen.

De Volvo V70 van Paul

De Volvo V70. Een stevige, betrouwbare auto. Mede door het extra gewicht van de dieselmotor heeft de auto meer grip op een besneeuwde weg.

De Subaru Forester van Bart

Deze Forester van Bart is een 4×4 en daarbij ook nog eens enorm ruim. Ook kun je er een dakkoffer bij krijgen om nog meer spullen te vervoeren.

De Peugeot 407 SW van Barbara

Dit is een skivakantie-auto. Barbara kan hem zelfs leveren met een skibox! Veel huurders van de 407 geven ook aan dat het een fijne auto is om lange afstanden mee te rijden.

 

 

MPVs, het zit al een beetje in de naam, kun je voor veel situaties gebruiken. Op wintersportvakantie gaan valt daar natuurlijk ook onder.

De Citroën Berlingo van Peter 

Wat een veelzijdige auto is die Berlingo toch! Of je nou met twee mensen of met vijf op vakantie gaat, het past er sowieso allemaal in. Het beestje is al een beetje op leeftijd, maar dat hindert niets. De startmotor is vorig jaar vervangen en hij zal ook in hartje winter fijn starten.

De Mercedes M-Klasse van Martijn en Bianca

Martijn’s magistrale Mercedes M-Klasse is een fijne hoge auto. Als er een flink pak sneeuw ligt houdt je in deze wagen een goed overzicht op de weg.

 

 

Elke berg rij je zonder problemen op met deze krachtpatser!

De Landrover Defender van Kenneth

Deze auto is solide als een tank. Hiermee verover je elke berg die je tegenkomt. Kijk niet op als je mensen uit de diepe sneeuw moet wegslepen met deze krachtpatser.

Wintersportauto’s

Op onze website hebben we naast bovenstaande krachtpatsers nog veel meer auto’s die geschikt zijn om te huren voor je wintersport. Ga je bijna weg? Bekijk dan ook even onze wintertips om met een veilig gevoel te vertrekken.

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: