SnappCar Blog

SnappCar Teamdag

“Even de koppen bij elkaar”. Elk kwartaal hebben we een teamdag waarop we terugblikken op het afgelopen kwartaal en kijken we vooruit op de periode die voor ons ligt. Nieuwsgierig? Hierbij een klein verslag.

Begin januari kwam het hele SnappCar team (incl. Denemarken en Zweden) samen. Op de 1e verdieping van een ‘co-working’ ruimte stonden stoelen klaar in een lichte en open ruimte. Er was een vrijwel ongelimiteerde hoeveelheid thee, koffie, water, fruit en gezonde snacks beschikbaar als brandstof voor deze pittige dag. Nadat iedereen was gaan zitten werd als eerste de agenda van de dag doorgelopen.

IMG_7510

Als eerste bespraken we de belangrijkste prestaties en cijfers van het afgelopen kwartaal. Zo werd goed duidelijk waar we staan en waar werk aan de winkel nodig is. Pascal – één van oprichters van SnappCar – presenteerde vervolgens het thema van het aanstaande kwartaal. We komen op stoom naar 1% minder auto’s in Europa maar er is ook werk aan de winkel. Het thema van dit kwartaal is: ‘Boiler Room’.

IMG_7515Om inhoudelijk meer details scherp te krijgen werd daarna per discipline een presentatie gehouden om iedereen te updaten. Er werd o.a. een update gegeven over onze marketing (wist je dat er via ons blog en sociale media meer dan 1 miljoen mensen bereikt zijn? Mede dankzij jullie!). Ook werd collectief besproken waar het development en support team aan gewerkt had. De betrokkenheid en het enthousiasme van het hele team was hoog! Er zijn enorm veel ideeën besproken en behandeld welke de komende maanden geïmplementeerd zullen worden.

IMG_7519Na de lunch stonden een aantal brainstormsessies op het programma. Er werd een tweedeling gemaakt tussen huurders en verhuurders. In verschillende groepjes kwamen creatieve en slimme ideeën naar boven. Om tot 1% minder auto’s in Europa te komen gaan we dit kwartaal we o.a. het registratieproces verbeteren en de band onze community versterken. Na de afsluiting en traditionele groepsfoto (die steeds maar groter wordt…) was het tijd voor eten en drinken. Halverwege het diner was er ook nog de ‘Snappie van het Kwartaal’ verkiezing. Milan – de spin in het web op het SnappCar kantoor – kwam als duidelijke winnares uit de bus en mag deze felbegeerde titel dit kwartaal dragen.

IMG_7528

Ter afsluiting van deze lange dag hebben we nog een paar drankjes gedronken en zijn er een aantal collega’s tot in de late uurtjes gaan dansen. We wachten nog even met het openbaar maken van deze foto’s. 😉

Jouw teamdag

Heb jij zelf ook wel eens een teamdag? Wij zijn benieuwd naar jouw teamdag ervaringen. Wat doe je dan? En wat bespreken jullie dan zoal? Laat het ons weten via community@snappcar.nl.

1 reactie

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: