SnappCar Blog

SnappCar Stickers

Maak autodelen nóg groter, plak een sticker op je auto. Zo weten buurtgenoten dat jouw auto een SnappCar is. Wil jij een setje stickers ontvangen? Wil je weten hoe en waar je ze opplakt? Bekijk het hier.

Plak suggestie
De 2016 stickers zijn speciaal. Door een unieke soort lijm kan je de sticker makkelijk verwijderen en is hij meerdere keren te gebruiken (wel voorzichtig er afhalen)! Plak de sticker op een duidelijk zichtbare plek. Bijvoorbeeld bij het linkerachterlicht. Zo zien voorbij komende mensen dat jij jouw auto deelt en je auto via SnappCar gehuurd kan worden. Ook hebben we een raamsticker (achterruit of voorruit) voor aan de binnenzijde van jouw auto (zie hierboven).

stickers_blog_post-retouched.png

Wil jij stickers ontvangen? 
Stuur dan een mailtje met je naam en adres naar support@snappcar.nl met als onderwerp “Ja, ik wil SnappCar stickers!”. Vermeld ook even of je huurder of verhuurder bent. Wij sturen dan snel een setje op. Samen maken we autodelen dan groter!

4 reacties

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: