SnappCar Blog

Welkom Johannes, Arjan, Jan-Willem, Marjan en Fenne!

Elke week komen er weer honderden auto’s bij op onze site. Hieronder vind je enkele recente nieuwe aanwinsten. Welkom Johannes, Arjan, Jan-Willem, Marjan en Fenne!

De Renault Fluence ZE van Johannes

Niet vaak komen we deze auto tegen in Nederland. Er zijn er hier maar iets meer dan 100 stuks verkocht. Het is rijden in een stukje geschiedenis in de evolutie van de elektrische auto. Haal hem in Bergen op Zoom bij Johannes op!

De Volvo V40 van Arjan

Deze top Volvo van Arjan haal je op in Zwolle. De wagen beschikt over een LPG installatie en is erg zuinig in het gebruik. Verder ook van andere luxes als cruise- en climate control voorzien.

De Fiat Barchetta van Jan-Willem

Leuk. Dat is wat deze auto is. De Fiat Barchetta is een compacte en toch fijne auto. Hij rijdt zowel met een zachte kap als een harde kap, dus je kunt er in elk soort weer mee rijden.

De Subaru Impreza van Marjan

De Impreza is vooral bekend van het rally rijden en de snellere uitvoeringen. Maar ook de iets rustigere versie van Marjan doet het uitstekend. Je kunt hem halen in Utrecht.

De Opel Tigra Twin Top van Fenne

De Tigra Twin Top (TTT) van Fenne staat in Eindhoven en is prima te huren voor een dagje weg. Maar zoals Fenne zegt: “heb je een auto voor langere tijd nodig, dan kan dat ook gewoon.”

Jouw auto in dit rijtje?

Is jouw auto nieuw op SnappCar en wil je hem graag uitgelicht zien? Heeft jouw auto een goed verhaal? Of is hij gewoon heel bijzonder? Laat het ons weten via max[at]snappcar.nl en dan zie je hem de volgende keer terug op onze blog.

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: