Vandaag is een bijzondere dag: SnappCar is live in Denemarken en Zweden. We zijn enorm trots dat we een echt Europees bedrijf geworden zijn. Samen gaan we nu werken aan een schoner en socialer Europa.

Autodelen groeit! In Nederland maar ook in Europa. Nadat we in 2015 onze krachten bundelden met MinBilDinBil en FlexiDrive hebben we hard gewerkt om deze platforms te integreren en de gebruikers te migreren. Dat is gelukt en inmiddels zijn de eerste auto’s al gedeeld via SnappCar in Denemarken en Zweden.

Samen met onze community werken we aan een betere duurzamere wereld. Want als er meer auto’s gedeeld worden hebben we minder auto’s nodig. Hierdoor hoeven er minder auto’s geproduceerd te worden en dat zorgt voor minder vervuiling.

Maar minder auto’s betekent ook minder geparkeerde auto’s. Zo ontstaat er meer ruimte om in te leven, meer ruimte voor fietsers, speeltuinen en parkjes. Daarnaast leren buren elkaar kennen doordat ze samen een auto delen en kosten drukken. Iedereen wint. Zo maken we, door elke auto die gedeeld wordt, de wereld een stukje mooier.

Samen kunnen we de wereld de juiste richting opsturen. Wees welkom! Stap in.

Benieuwd naar hoe de Deense en Zweedse website er uit zien? Bekijk ze hier: Denemarken, Zweden.

En heb je vrienden in Zweden en/of Denemarken? Spread the word! Hier vind je onze Deense Facebook pagina en ons Deense Twitter account.

En voor Zweden: Bekijk hier onze Zweedse Facebook pagina en volg het Zweedse Twitter account.

Join the conversation! 2 Comments

  1. […] 1… Bezoekers uit heel Nederland kunnen er gemakkelijk komen met de trein. Ook autodelers uit Zweden en Denemarken hebben de SnappBar inmiddels gevonden. Kom je ook […]

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorie

Nieuws, SnappCar Nieuws

Tags

, , , , , , , ,