SnappCar Blog

Onze voornemens voor 2016

“De tijd vliegt als je het leuk hebt.” Het jaar 2015 is alweer voorbij en wat was het een mooi jaar. Autodelen is enorm gegroeid in Nederland! We hebben een succesvolle crowdfunding campagne gehad, er is een investering in SnappCar gekomen en wij zijn uitgebreid naar Denemarken en Zweden. Dit zijn onze voornemens voor 2016. 

Autodelen is sterk gegroeid in Nederland. Ook ons team is enorm uitgebreid. We zitten tegenwoordig met zeven verschillende Europese nationaliteiten aan de lunchtafel. Dat weerspiegelt onze Europese ambities. We schakelen door! Fantastisch!

Wat brengt 2016 ons?

2016 wordt een druk en boeiend jaar. We hebben ambitie en plannen om er een heel mooi jaar van te maken. Wij zijn voornemens om:

Als eerste een gezonde groei in Denemarken en Zweden te realiseren. Nu onze uitbreiding naar Denemarken en Zweden bijna compleet is, gaat onze focus uit naar groeien in Europa. Zo komen we dichterbij de 1% minder auto’s in Europa. Binnenkort vind je onze websites in het Deens en Zweeds online. De SnappCar familie groeit!

Ten tweede willen we een nog socialer platform worden. We krijgen af en toe nieuwe verhalen binnen over buren die nu regelmatig huren en verhuren. Dit vinden we prachtig! Wij merken dat er zo minder auto’s in wijken en buurten in Nederland stil staan. Maar dat kan nog meer uitgebreid worden. Er ontstaat dan meer ruimte om te spelen voor kinderen bijvoorbeeld. Het is ook de insteek van SnappCar om mensen te verbinden. Wij nemen ons voor dat er meer contact ontstaat tussen buurtgenoten.

Ons derde voornemen is dat autodelen verder wordt omarmd door buurten, straten, gemeentelijke overheden en ook de landelijke overheid. De SnappCar community wordt dan nog sterker. Autodelen levert iedereen voordeel op. Sommige gemeentes nemen een proactieve houding aan; inspirerend is dat! Vele andere lokale overheden kunnen hier een voorbeeld aan nemen. Laten we samen de schouders eronder zetten om autodelen in Nederland nog groter en daarmee de norm te maken.

Ons vierde voornemen is dat wij minder schade en pech wensen te hebben. Schade of pech is voor niemand leuk. Goed en regelmatig onderhoud van de auto gecombineerd met duidelijke rij-instructies en een betrokken, verantwoordelijke houding van verhuurders en huurder zijn essentieel om dit voornemen te realiseren.

Ons vijfde en laatste voornemen is een tweeluik: we nemen ons voor om de website gebruikersvriendelijker te maken en daarnaast ook onze community betrouwbaarder te maken. We hebben in 2015 flinke stappen gemaakt op deze twee punten; dank voor jullie input. In 2016 willen we een verbeterslag maken. Jullie feedback is daarbij zeer welkom. Gebasseerd op jullie specifieke wensen nemen we ons voor SnappCar beter te maken. Daar wordt iedereen blij van!

Fijn 2016!

Jou wensen we uiteraard ook een heel fijn, actief en gezond 2016 toe. Wat zijn jouw voornemens? We zijn benieuwd! Laat het ons weten. We zien jou ook graag weer in 2016 op SnappCar.nl

1 reactie

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: