SnappCar Blog

Welkom op SnappCar Burak, Gert, Jeroen en Aron!

Iedere maand komen er honderden auto’s op ons platform bij. Hieronder vind je de vier auto’s van Burak, Gert, Jeroen en Aron. Welkom bij SnappCar!

De Seat Toledo van Burak

De auto van Burak kun je ophalen in Amsterdam. Het is een krachtige wagen (170pk). Volgens Burak kun je hem bijna elke dag huren. Dus waar wacht je op?

De Chevrolet Nubira van Gert

Deze Amerikaanse wagen rijdt zoals weinige Amerikaanse wagens doen. Hij rijdt namelijk op gas. Dus naast dat het een zeer ruime auto is, is hij daarnaast ook erg zuinig! Ideaal om met de kids een dagje weg te gaan bijvoorbeeld. Je kunt hem ophalen in Utrecht.

De Renault Twizy van Jeroen

Jeroen heeft een kleine en bijzondere auto: De Twizy van Renault. Deze wagen rijdt geheel elektrisch en heeft een bereik van zo’n 50 kilometer. Na drie uurtjes laden kun je weer rustig verder rijden. In Borne staat hij klaar voor je.

De Seat Arosa van Aron

De Seat Arosa van Aron staat in Den Haag en is naast bedriegelijk ruim ook nog eens enorm zuinig. Met de bluetooth verbinding in de auto kun je via je iPod of telefoon naar alle muziek luisteren die je maar wilt.

Jouw auto in dit rijtje?

Is jouw auto nieuw op SnappCar en wil je hem graag uitgelicht zien? Heeft jouw auto een goed verhaal? Of is hij gewoon heel bijzonder? Laat het ons weten via max[at]snappcar.nl en dan zie je hem de volgende keer terug op onze blog.

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: