SnappCar Blog

Kerstboom in de Achterbak

Kerstbomen staan steeds vaker al begin December met piek, slingers en ballen in het huis. Het vervoeren van de kerstboom kan een uitdaging zijn. Voor jou hebben we auto’s met riante achterbakken uitgezocht waar elke kerstboom in te vervoeren is.

Per fiets of openbaar vervoer is een kerstboom tot 50 centimeter nog wel te doen, maar als je nu echt wilt uitpakken dan is die manier van vervoeren nou niet echt prettig. Voor degene die nog geen kerstboom hebben, staan hieronder vier auto’s waarmee je heel gemakkelijk één kerstboom en meer kunt vervoeren. Kijk even mee naar de verschillende tentoongestelde achterbakken.

De achterbak van Gienke’s Grande Scénic

De Grande Scénic heet natuurlijk niets voor niets Grande. Deze ruime Renault kan naast je kerstboom ook de nodige pieken, slingers en ballen vervoeren.

De Achterbak van Marianne’s Focus

Een iets kleinere achterbak, maar dat hoeft geen probleem te zijn. De stoelen van deze Ford kun je makkelijk naar beneden klappen om zo meer ruimte te maken voor een lange boom. Achteraf ruikt de auto ook heerlijk naar verse dennennaalden.

De Achterbak van Guus zijn Astra Sports Tourers Van

Guus maakt het je nog makkelijker. Er past in ieder geval een boom in van 140 centimeter, maar als je het niet erg vind dat je je bijrijder niet meer ziet dan kan er nog wel een goede 40 centimeter bij.

De Achterbak van Peter’s Transit

Peter heeft het ons ook heel makkelijk gemaakt. Zoals je ziet, biedt zijn Ford de ruimte aan wel twee kerstbomen, een stapel cadeau’s en ook nog een vat glühwein.

Kleinere auto’s vervoeren kerstbomen net zo goed

Het kan zijn dat de auto’s hierboven nou net vergeven zijn. Geen zorgen hoor, dan kun je altijd nog een Ford Ka of een Volkswagen UP huren om de kerstboom te vervoeren. Net zoals Mr. Bean. Handig is om dit wel eerst te bespreken met de verhuurder.

1 reactie

Laat je horen :)

  • Ik vind het altijd super onhandig om de kerstboom te vervoeren, heb namelijk maar een klein autootje. Daarom maar overgestapt naar de kunstkerstboom, maar zou veel liever een echte vervoeren.

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: