SnappCar Blog

Naar Kerstmarkten met een SnappCar

Voor de oh zo drukke kerstweken die vaak vol familiebezoek zitten nog even weg met de kids of met je geliefde? We hebben hieronder een aantal mooie Kerstmarkten op een rijtje gezet waar je nog even heen kan.

Kerstmarkt in Dordrecht

dank aan kerstmarkt.nl

Er wordt gezegd dat Dordrecht de grootste Kerstmarkt in de Nederlanden heeft. Met ruim 200 kraampjes is dit ook niet gek. Het idyllische uitzicht, de vele attracties voor jong en oud en ook nog een schaatsbaan maken van Dordrecht een winterwonderland. Op 11, 12 en 13 december ben je welkom om de markt te bezoeken.

Kerstmarkt in Valkenburg

dank aan kerstmarkt.nl voor beeld

Valkenburg heeft dan niet de grootste Kerstmarkt, het stadje heeft meer dan genoeg te bieden. Vanaf 13 november ben je al welkom in de stad voor verschillende evenementen. Tot en met 3 januari kun je jezelf in de kerstsfeer dompelen. Van troubadours tot ijskoninginnen en van gezellige marktjes in druipsteengrotten tot een levensgrote kerststal, in Valkenburg kun je je kersthart uitstekend ophalen. Bekijk hun site voor de verschillende evenementen.

Kerstmarkt in Aken

dank aan kerstmarkt.nl voor beeld

Bij Limburg over de grens kun je genieten van de Aakse kerstmarkt. Onze Duitse buren zijn misschien nog wel meer fan van kerstmarkten dan wij. In een kleine twee uur rijden van Utrecht af vind je de Duitse. Van 20 november tot en met 22 december kun je er terecht voor allerlei kerstsnuisterijen.

Kerstmarkt in Oberhausen

dank aan kerstmarkt.nl voor beeld

In Oberhausen kun je terecht op twee plekken. In het oude centrum vind je de meer traditionele markt. Hier ruikt het naar glühwein en gebakken koeken. Bij het CentrO is het iets moderner ingericht, nog steeds met stalletjes, maar kun je ook nieuwerwetse kerstspullen halen. Van 14 november tot en met 23 december vermaak je je prima met de nieuwe en oude stijl kerstmarkt in Oberhausen.

Lekker weg met een SnappCar

Voor een weekendje weg kun je prima een SnappCar huren. Handig voor als je verder weg gaat zijn auto’s die wat meer kilometers per dag hebben. Een zuinige auto om de brandstofkosten laag te houden is ook altijd fijn.

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: