SnappCar Blog

Vijf Keer Auto’s Met Cijfers

Auto’s en cijfers zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De modellen zijn genummerd, kijk bijvoorbeeld naar Peugeot die er bijna hun vak van gemaakt hebben om al hun modellen een nummer mee te geven (eerste massa geproduceerde auto was de Peugeot 201). Alle wegen, de welbekende Route 66 in het westen van de VS en natuurlijk onze eigen A2. 2pk of 500pk natuurlijk en ook de liters die in de motoren kunnen en ook hoeveel kilometer per uur je auto haalt. Cijfers zijn belangrijk om auto’s te vergelijken.

Iedere maand worden er honderden auto’s op ons platform aangemeld. Hieronder vind je er 5 die er in de afgelopen weken zijn opgezet. Van het nummer 3 naar 3200 in vijf auto’s.

De BMW 325 van Bart

De eerste auto van de week is de BMW 325. Deze BMW van Bart kun je huren in Amsterdam. Een fraaie auto en geliefd bij velen. Het interieur is met leer bekleed en straalt voor zijn leeftijd nog steeds luxe uit. Wist je trouwens dat de 3-serie al sinds 1975 gebouwd wordt?

De Volvo V40 van Margriet


De Volvo V40 van Margriet is een handige stationwagon die je kunt huren in Amsterdam. Dit model was destijds zo populair dat hij de naam V40 Classic gekregen heeft en in 2012 zelfs opnieuw in productie is genomen. Hij wordt nu gemaakt in Gent.

De Alfa Romeo 147 van Tim

Je ziet hier Tim zijn auto die de Europese auto van het jaar prijs won in 2001. De Alfa Romeo 147 heeft verder nog 26 prijzen gewonnen tijdens de 10 jaar dat hij geproduceerd werd. Dit specifieke exemplaar huur je in Eindhoven.

De Peugeot 206 van Yvonne


Classic Peugeot deze auto. De voorganger, de 205, heeft Peugeot waarschijnlijk van de ondergang gered. Het was de eerste auto van het Franse bedrijf dat kon concurreren met de Volkswagen Golf en de Opel Kadett. Yvonne’s 206 kun je huren in Nijmegen.

De Maserati 3200 van Robbin

De hekkensluiter en hoogste nummer van de week is Robbin zijn 3200. Deze Maserati is op en top Italiaans! Van dit model zijn er minder dan 5000 stuks van gemaakt in de hele wereld. Huur deze  zeldzame parel in Zoetermeer..

Van 3 naar 3200 in vijf auto’s

Alles is in nummers te vatten bij auto’s, van chassisnummer tot serienummer. Alles behalve het gevoel als je voor het eerst in een nieuwe auto stapt en voelt hoe deze rijdt. Dat blijft toch uniek. Bij welk nummer auto krijg jij kriebels?

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: