SnappCar Blog

Sint’s Handige Busjes

Sinterklaas is al een week in ons land. Verheug jij je ook al op een ‘heerlijk avondje’? Samen met zijn hulp-Pieten reist Sinterklaas heel Nederland door. Van Groningen naar Maastricht, van Enschede tot Haarlem. Mocht Amerigo vermoeid raken dan hebben wij alvast een aantal praktische busjes klaar staan voor de last-mile-delivery. Wat ga jij rondbrengen?

De Fiat Scudo van Anton

busje_antonWoon je in Leiden en heb je wat kleine spullen te verhuizen? Huur dan de Fiat Scudo van Anton. Door de duidelijke foto’s weet je precies wat je huurt. Adil, Rutger en Deirdre gingen je voor en zijn erg tevreden.

De VW Caddy van Joris

busje_joris_caddyDe VW Caddy van Joris in Utrecht is ruim! Voor kleine en middelgrote verhuizingen is dit busje ideaal. Kasten en banken passen er zo in. Met een beetje schikken passen een paar hulp-Pieten en Amerigo er zelfs in.

De Mercedes Vito van Peter

busje_peterGele Duitse degelijkheid. Zo kan je de Mercedes Vito van Peter het best omschrijven. Door zijn een flinke laadruimte kan Sinterklaas een paar postcode gebieden tegelijk bedienen in Den Haag.

De Citroën Berlingo van Frank

busje_frankDe laadklep van de Berlingo staat al open. Er kan zo een grote jute zak vol pakjes in! Als de auto vol zit kan je met de handige zijdeur je suppel makkelijk eruit halen. Overigens is het busje ook perfect voor als je bijvoorbeeld een wasmachine moet verhuizen.

 

Na Sinterklaas…

Helaas blijft de goedheiligman niet voor altijd in het land. Niet getreurd, ook na Sinterklaas zijn deze handige busjes uiteraard te huur. Sta je op een beurs voor je werk? Heb jij een paar dozen en een mooi schilderij te verhuizen? Of moet je wat spullen verplaatsen naar de opslag? Bekijk dan ook eens deze selectie busjes.

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: