SnappCar Blog

Wagens voor Wintersport

December staat voor de deur en het wordt nu toch echt kouder. Hét moment om je wintersport plannen uit te werken. Is de accommodatie al geboekt? En zijn je ski’s of snowboard ook al geregeld? Boek dan via SnappCar je auto naar de sneeuw. Wij hebben een aantal wagens voor jouw wintersport op een rijtje gezet. Welke kies jij?

De Volvo V70 van Maud

wintersport_volvoDe Volvo V70 van Maud staat voor veiligheid en vertrouwen. De auto heeft winterbanden en ligt stabiel op de weg. Het is gewoon genieten als je lange ritten wilt maken. De Turbo motor brengt ben je zo naar Oostenrijk.

De Renault Espace van Marc

wintersport_renault.jpegDe Renault van Marc toert fantastisch. Er is genoeg ruimte voor de kinderen en alle bagage. Deze auto suist zo over de ‘Autoroute’ naar de Franse skigebieden.

De Subaru Impreza van Floris

wintersport_subaruDe Subaru van Floris is een kilometervreter. Met zijn Japanse karakter heb je goed grip op de weg. Op zowel de Duitse snelwegen als in de Alpen rijdt deze wagen perfect!

De Citroën C5 van Reinier

wintersport_citroenDe Citroën staat klaar om naar Zwitserland te gaan! De ruime auto heeft zelfs een speciaal ski-luik waardoor het inpakken een fluitje van een cent is. Het Zwitserse vignet is tevens nog tot januari 2016 geldig. Ideaal? Muziekje aan en gaan.

De Lancia Phedra van Tecla

wintersport_lancia Van de Betuwe tot the Italiaanse bergen. Deze ruime Lancia is een genot om in te rijden en rijdt nog eens zuinig ook. Er is zelfs een skibox beschikbaar.

 

Voorbereiding

Ga jij op wintersport dit jaar? Neem genoeg tijd om je reisplan van te voren goed door te spreken met de verhuurder. Bestudeer en bespreek samen de conditie van de auto (winterbanden, anti-vries, ski-box montage, etc.). Het is aan te raden om de weersvoorspellingen te bekijken voordat je vertrekt. Zodoende kan je nog sneeuwkettingen lenen of kopen als er dik pak sneeuw gaat vallen of er al ligt.

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: