SnappCar Blog

Welkom op SnappCar!

Welkom! Iedere week worden er meer dan 100 auto’s op ons platform aangemeld. Deze week hebben we er 5 voor je uitgelicht. De verhuurders staan te popelen om hun auto aan jou te verhuren. We stellen ze even aan je voor.

De Volkswagen Jetta van Jorn

Deze niet vaak geziene Volkswagen Jetta van Jorn kun je huren in Zwolle. Jorn is een van onze topverhuurders, dus het huren zal sowieso goed verlopen!

De Renault Mégane Estate van Ton


Ton zijn auto rijdt op LPG, dat scheelt ontzettend in de brandstofkosten. De Estate is ook nog eens erg ruim. Ideaal voor lange ritten. Je kunt hem huren in Utrecht.

De Chevrolet Matiz van Nicole

Nicole heeft deze week haar Chevrolet Matiz op SnappCar gezet. Je kunt deze auto zelfs huren met kinderzitjes. En een huisdier achterin? Ook geen probleem!

De Jeep Cherokee van Mirjam


Mirjam heeft een prachtige Jeep Cherokee en die ze met jou wil delen. Ze vindt het zonde dat hij zo vaak niks staat te doen voor haar huis in Nijmegen. Iets voor jou?

De Citroën Saxo van Abderahman

Bijna 20 jaar rijdt hij al, de Saxo van Abderahman. Dit boegbeeld uit de jaren ’90 van Citroën kun je ophalen in Amsterdam.

Tot snel!

Zijn er auto’s die jij graag uitgelicht wilt zien? Of heb je zelf net je auto op de site gezet en wil je hem hier wat meer onder de aandacht brengen? Laat het ons weten in de comments of stuur een mailtje naar max[at]snappcar.nl.

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: