SnappCar Blog

5 keer ruimtelijke auto’s op SnappCar

Deze week hebben we de meest verhuurde autosoort op SnappCar voor je uitgelicht. De MPV! Oftewel de Multi Purpose Vehicle. De naam zegt het al; er is veel ruimte en het is een wagen die voor veel dingen gebruikt kan worden. De Renault Grand Espace was deze zomer bijvoorbeeld nog de meest populaire vakantie auto op ons platform. Activiteiten als verhuizen en familie-uitjes gaan trouwens ook heel prima met deze auto’s. 

De Mitsubishi Space Star van Evert Jan

De eerste auto deze week is de Mitsubishi Space Star van Evert Jan. Vooral de fraaie blauwe kleur is opvallend aan deze auto. Je kunt hem ophalen in Dronten.

De Renault Grande Espace van Jan


In Heemskerk staat dé deelvakantie auto van 2015. De Grand Espace van Jan is ruim en biedt genoeg plek om de kids en een berg kampeerspullen mee te nemen.

De Opel Zafira van Nynke

Het eerste model van de Opel Zafira kun je halen in Amsterdam. Het is de enige auto zonder ruimte in de naam. Maar toch tover je deze Duitse, compacte MPV, makkelijk om van een 5-persoons auto naar een 7-persoons.

De Ford Galaxy van Louis


Louis heeft een Ford Galaxy in Gouda voor je. Deze zeer ruime MPV had in de jaren ’90 fantastisch futuristische reclames.

De Renault Espace van Rogier

De Renault Espace was van de zomer bijna net zo populair als de Grand Espace. Toeval? Wij dachten van niet. Ze zijn ruim en deze Espace van Rogier komt zelfs met een trekhaak. Check hem in Amsterdam.

Ook een MPV huren?

We hebben allemaal wel eens een beetje meer ruimte nodig, voor een verhuizing of voor de vakantie. Op ons platform staan veel MPVs en waarschijnlijk ook een dicht bij jou in de buurt.

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: