SnappCar Blog

Strenge Nanny’s in een Mini

Miranda – een enthousiaste verhuurder uit Amsterdam Zuid – stuurde ons het volgende verhaal over strenge Nanny’s, bloemen en een zwarte Mini. Een goede combinatie? Ontdekt het hier: 

“Mijn Mini stond al een tijdje stil op de parkeerplaats toen ik aan het eind van de zomer werd gewezen op SnappCar. Ik was meteen enthousiast en heb diezelfde avond nog mijn auto online gezet. Dat ging erg gemakkelijk en vlot! Nog geen 72 uur later had ik zelfs mijn eerste verhuurverzoek van een buurtgenoot! Twee maandjes later ontstond het volgende avontuur:”

Mijn Mini heeft al heel wat tripjes gemaakt.

Van weekendjes weg, naar bruiloften tot zelfs een verhuizing (er gaat verrassend veel in). Het meest bijzondere verzoek kwam van Sonja. Ze was op zoek naar een zwarte Mini om de show mee te stelen op een bloemencorso! Daar kon ik natuurlijk geen nee tegen zeggen! De auto zag er te gek uit en werd na die tijd weer keurig netjes teruggebracht. Sonja was attent en dankbaar! Dit soort leuke huurders en bijzondere huurverzoeken maken het verhuren van mijn auto extra leuk!

MiniMiranda_BloemenCorso

Het verhaal van de huurder Sonja is net zo leuk. We belden met haar over de achtergrond van de huurperiode. Haar verhaal is als volgt.

“Ons bedrijf Kindkracht 0/12 uit Roelofarendsveen bestaat dit jaar 25! Wij zijn een kinderopvangorganisatie en wij wilden ons dit jaar extra feestelijk in de jaarlijkse plaatselijke bloemencorso laten zien. Ons thema was “Een nanny in de Veen, dat kennie” want bij ons is het al 25 jaar een feestje! Dus we waren op zoek naar een Engelse auto voor onze “Jo Frost’s“.

Onze Jo Frost’s pasten perfect bij de Mini!

Het handige bij SnappCar was dat je op merk en postcode kon zoeken. De zwarte Mini van Miranda was lekker dichtbij en dus al snel gevonden. De zwarte Mini stelt de auto van Jo Frost voor. Even een verzoek gedaan en alles was supersnel geregeld. Het contact met Miranda was heel vlot en makkelijk. Een dag voor de bloemencorso hebben we de Mini opgehaald. Mijn collega’s in Roelofarendsveen hadden de bloemen al voorbereid en dus was de Mini snel fraai versierd. Prachtig stond de Mini te pronken in de bloemencorso. Prettig geregeld allemaal! Als ons bedrijf over 5 jaar 30 jaar oud is komen we terug naar SnappCar voor vrolijke auto die tot de verbeelding spreekt van de kinderen!”

Ook een keer een Mini huren? Makkelijk parkeren en redelijk zuinig? Ideaal voor een weekend weg! Of heb jij een andere bijzondere aangelegenheid? Bekijk hier het aanbod van Mini‘s.

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: