SnappCar Blog

5x nieuwe Zweedse auto’s

Hej välkommen! Hoi welkom! Het Zweedse Flexidrive hoort vanaf deze week bij de SnappCar familie en dat vinden wij fantastisch. Bij Zweden denken mensen al gauw aan Ikea, knäckebröd en uiteraard ook aan Volvo en Saab. Speciaal voor jou vijf zweedse sleeën die je op dit moment in Nederland kunt huren.

De Volvo 940 van Bas

Volvo 940Deze ruime station van Bas neemt je mee op reis. Waar jij maar heen wilt. Alles past toch wel in de ruime achterbak. Plan je trip en haal hem op in Uilenstede.

Volvo V70 van Frank

Volvo V70
In Den Haag staat deze geëvolueerde versie van de oude Volvo stations. Nog altijd betrouwbaar, maar met iets meer luxe zoals airconditioning en cruise control.

De Saab 9-3 Cabrio van Martijn

Saab 9-3De Saab moeten we niet vergeten in dit rijtje auto’s uit Zweden. Deze cabrio van Martijn rijdt geweldig op een zonnige herfstdag en haal je op in Nieuwegein.

Volvo C30 van Jens

Volvo C30
In het noorden des lands is deze C30 van Jens te vinden. In Leeuwarden pik je hem op. Goed, betrouwbaar en zuinig zijn de trefwoorden voor deze bolide.

Saab 900 van Ine

Saab 900Overal in Nederland kun je wel een Zweedse tegenkomen. Van het noorden helemaal naar het zuiden in Heerlen vind je deze Saab 900 van Ine aan. Op aanvraag zit er ook een gevulde picknickmand bij. Wat wil je nog meer?

Favoriete Zweedse wagen

Hier bij SnappCar houden we van Zweedse wagens. Vooral die mooie grote vierkante oude Volvo 940 en 240 laten ons hart sneller kloppen. Wat is jouw favoriete Zweedse auto? Laat het ons weten in de comments. Adjö så länge! Tot ziens!

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: