SnappCar Flexidrive Overname

We gaan naar Zweden! Door de overname van het Zweedse autodeelplatform FlexiDrive hebben we nu een nóg stevigere positie in de veelbelovende autodeelmarkt Scandinavië.

Voorloper in Zweden
FlexiDrive was de eerste partij die autodelen in de zomer van 2011 introduceerde in Scandinavië. Inmiddels is hebben ze ruim 10.000 deelnemers waarvan 2.000 autobezitters. Hiermee zijn ze uitgegroeid tot voorloper in de Zweedse deeleconomie en marktleider op het gebied van autodelen in Zweden. Door deze overname bestaat de totale SnappCar community in Nederland, Duitsland, Denemarken en Zweden uit meer dan 150.000 deelnemers die met elkaar ruim 20.000 auto’s delen.

Totale SnappCar community: 4 landen, meer dan 150.000 deelnemers, ruim 20.000 deelauto’s.

Stockholm
De potentie voor autodelen in Scandinavië is groot, vooral in stedelijke gebieden. Daar is het autobezit relatief laag en staan inwoners open voor nieuwe, flexibele mobiliteitsoplossingen. 60% van de deelnemers van FlexiDrive woont en werkt in en om Stockholm.

“De inwoners van Stockholm hebben zichzelf al enthousiaste autodelers getoond. Samen met het FlexiDrive team gaan wij hen nog beter servicen en nog meer Zweden enthousiast maken voor autodelen.” aldus onze medeoprichter Pascal Ontijd.

Join the conversation! 5 Comments

 1. […] välkommen! Hoi welkom! Flexidrive hoort vanaf deze week bij de SnappCar familie en dat vinden wij fantastisch. Bij Zweden denken mensen al snel aan Ikea, knäckebröd en uiteraard […]

  Beantwoorden
 2. Ha, dat is goed nieuws! Betekent dat dat wij in Februari voor onze vakantie via SnappCar in Zweden een auto kunnen proberen te zoeken?

  Beantwoorden
 3. zou wel heel leuk zijn, ik ga in december naar Zweden, regio Stockholm. Zou wel mooi zijn als ik dan een of twee dagen over een auto kon beschikken!

  Beantwoorden
 4. Ik wil mij afmelden voor deze info, marvdbie@gmail.com

  Beantwoorden
 5. […] is on the rise in Europe. After we joined forces with MinBilDinBil and Flexidrive last year we have worked hard to integrate the platforms and migrate all the users. And last week […]

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorie

Nieuws, SnappCar Nieuws

Tags

, ,