SnappCar Blog

De LandRover Defender: Erfgoed op Wielen

De geruchten draaien op volle toeren: gaat de LandRover Defender écht uit de productie? Echte liefhebbers hebben al een traan gelaten. De Defender is iconisch in zijn eenvoud en een ware Britse spartaan op 4 wielen. Op SnappCar staan er verschillende te huur.


De Defender is een 4×4 zoals kinderen die tekenen. Sinds de start van de productie in 1948 is het ontwerp dan ook nauwelijks veranderd. Wereldwijd – van de Afrikaanse savanne tot de Schotse hooglanden – wordt de Defender geroemd om zijn robuuste en stoere uitstraling. In de komende barre maanden komt de Defender volledig tot zijn recht. Wil jij ook een keer door de modder ploegen en optimaal genieten van dit stuk geschiedenis op 4 wielen? Wij hebben 5 LandRover Defenders op een rijtje gezet.

Defender in Zeist van Peter

De Defender van Peter heeft weinig kilometers op de teller. De Utrechtse Heuvelrug is de ‘voortuin’ voor deze Defender. Op lommerrijke lanen en modderige paden is het genieten!

Defender in Prinsenbeek van Erik

Erik zijn Defender kan twee kanten op. De klei van Zeeland in of de Brabantse zandgronden. Met de ‘safari snorkel‘ aan de dakrand kan hij gemakkelijk door een beek rijden.

Defender in Amsterdam van René

De Defender van René is een ware pakezel. Met het bagage rek bovenop kan er voor 6 personen tenten, water, eten en bagage mee. Plezier garantie in de Noord-Hollandse duinen!

Defender in Amsterdam van John

John onderhoudt zijn Defender erg goed. De glans spat er van af. Bij uitstek lijkt hij geschikt voor een ritje over de P.C. Hooftstraat (wie belt Jort?). Maar in het bos gaat ie pas echt los!

Defender in Amsterdam van Kenneth

Een ware gentlemen’s Defender; zo keurig geparkeerd aan de gracht. Schijn bedriegt. Ook deze Defender kan goed brullen. Ideaal voor een weekend met de stoere mannen – maar ook leuk voor kinderfeestjes.

Vind je deze Defenders ook prachtig maar zoek je een andere LandRover, bekijk dan onze lijst met LandRovers op SnappCar. We zijn benieuwd naar je verhaal!

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: