SnappCar Blog

5 keer onbekende(re) auto’s

Ze rijden rond, maar dat je er nou vaak eentje ziet kunnen je niet echt zeggen. Deze week hebben we 5 auto’s die een beetje onbekend zijn uitgezocht voor je. Onbekend maakt namelijk onbemind en we vinden dat deze 5 bolides ook wel eens in het zonnetje gezet mogen worden. Check deze week 5 nieuw aangemelde en redelijk onbekende automodellen.

De Volvo Amazone van Leroy

Leroy’s Volvo vind je in Haarlem en is bij uitstek geschikt voor wat chiquere aangelegenheden zoals bruiloften
of feesten. Daarnaast is het ook een fijne toerauto.

 

De Mitsubishi Space Star van Tom

Deze ruimtelijke wagen kun je in Utrecht ophalen. Door de ruimte achterin is de Space Star zeer geschikt voor het vervoeren van spullen. Dit model werd in 1998 in Europa geïntroduceerd en rijdt nog steeds vrolijk rond.

De Renault Vel Satis van Pieter

In Hilversum zoeft een zeer interessante auto over de weg. De Vel Satis van Pieter was destijds het vlaggenschip van Renault’s nieuwe designrichting en werd met veel bombarie gepresenteerd. Een combinatie van luxe en snelheid is het resultaat.

 

De SEAT Arosa van Ilja

De Arosa is de opvolger van de kleinere Marbella en deze specifieke Arosa kun je ophalen in Amsterdam. Een fijn klein stadsautootje is het.

 

De Nissan Note van Jacqueline

De in Japan ontworpen Note is een zogenaamde mini MPV. Klein en toch ruimtelijk. Je kunt Jacqueline’s auto halen in Wehl (bij Doetinchem).

 

Zoals hierboven te zien is zijn er zoveel verschillende soorten auto’s op SnappCar te vinden. Welke auto mag er volgens jou meer in het zonnejte gezet worden? Welk model is ondergewaardeerd en verdient iets meer liefde? Laat het weten in de comments.

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: