Het nieuwe school- en studiejaar is al weer even begonnen, de temperatuur is iets gedaald en de klushanden beginnen weer te jeuken. Kortom, een goede tijd om te verhuizen! Het is alleen zo’n gedoe om alles in je auto te passen. Het kan ook zijn dat je geen auto in je bezit hebt. Om je uit de brand te helpen, hebben we deze week vier nieuwe verhuiswagens uit alle windstreken voor je geselecteerd. Wat dacht je van…

De Volkswagen Transporter van Ine 

De naam van deze rode bus zegt het al: Transporter, gemaakt om spullen te transporteren. Doordat de auto drie plekken voorin heeft, is er nog genoeg ruimte achterin om een kleine studentenkamer te vervoeren.

 

De Ford Transit van Rijkus

De Ford Transit van Rijkus kun je ophalen in Goudriaan. Dat is net iets ten noorden van Gorinchem, mocht je het je afvragen. De Transit is, naast lang, ook vrij hoog en maakt van je verhuisklus een ontspannende aangelegenheid.

De Ford Transit van Elise

Zelfde auto, andere plaats. De Transit van Elise staat in Utrecht. Zelf gebruikt ze hem regelmatig in combinatie met een trailer, dus hij is ook voorzien van een trekhaak, mocht je nog meer ruimte nodig hebben. Handig!

De Opel Combo van Bjorn
De Opel Combo van Bjorn is ook wit net zoals zijn grotere broers hierboven. De Combo vind je in Lent, net iets boven Nijmegen gelegen. “Ideaal voor een kleine verhuizing”, aldus Bjorn.

Auto’s met veel ruimte zijn natuurlijk niet alleen handig voor verhuizingen, maar kunnen ook prima als vakantiewagen of kluswagen dienen! Waar huur jij een bus voor?

Join the conversation! 2 Comments

  1. Hé, wat dacht van mijn auto?

    Beantwoorden
  2. Ik heb mijn drie studerende kinderen al een aantal malen verhuisd, ook van de studentenstad naar een stageadres, et cetera.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorie

Auto huren, Inspiratie

Tags

, , , ,