SnappCar Blog

5 Snapp Alternatieven voor de Gouden Koets

Prinsjesdag. De dag dat de nieuwe financiële plannen bekend worden gemaakt voor het komende jaar. Ook de dag dat de Koning, zijn vrouw én kinderen in de meer dan honderd jaar oude gouden koets voorbij rijden. Dit jaar zullen ze dat voorlopig voor het laatst doen, want de koets wordt gerestaureerd. Welke koets rijdt in 2016 rond tijdens Prinsjesdag?

Uit gelekte delen van de troonrede valt op te maken dat het beter gaat met de economie. Maar nog een paar jaar de hand op de knip terwijl de koets weer gerestaureerd wordt is natuurlijk niet verkeerd. Daarom, in het teken van bezuinigingen, stellen we Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander voor om een SnappCar uit de buurt te gebruiken. Om ons staatshoofd en zijn familie wat keuze te geven hebben we hieronder verschillende modellen geselecteerd uit regio Den Haag.

De superbudget auto

Met zijn vijf zitplaatsen is de Opel Corsa van Anna groot genoeg voor het hele gezin en daarnaast ook buitengewoon voordelig. Het formaat van de auto is ook heel handig om door de drukke straten te manoeuvreren en paparazzi te ontwijken. Zo zit de familie voor een duppie op de voorste rij.

De gezinswagen
Als de koning toch voor wat meer comfort en ruimte wilt gaan dan raden wij de Volvo XC90 van Frank aan. In de Volvo is genoeg plaats voor de hele familie – een set golf-clubs, hockeysticks en een leuke hond passen er ook nog in. Daarnaast is deze wagen bestendig tegen elk soort weer.

De coupé
Even een dagje zonder de kinderen op stap? Dat geruzie op de achterbank zat? Geen probleem. Pap en mam rijden vandaag even rustig alleen in deze fraaie Chrysler Crossfire van Jeffrey. Zo kan iedereen het koningspaar goed zien.

Gouwe Ouwe

Deze Triumph Herald van Loes is bijna net zo oud als de Koning zelf en straalt pure klasse uit. Toeren met de hand op de pook, voor het echte oldtimer gevoel. Of voor een themafeestje met andere royals?

Vier bij Vier rijplezier 

Mocht de Koning van de route af willen gaan dan is deze Daihatsu F300 van Lara zijn beste keus. Nu het weer iets slechter wordt en het strand niet meer zo druk is kun je makkelijk door de branding heen rijden met deze stoere 4×4 van Lara.

Wat denk jij?

De Gouden Koets wordt officieel vervangen door de Glazen Koets. Beetje saai niet? Wat moet volgens jou het alternatief worden de komende jaren? Een van de auto’s hierboven? Of iets totaal anders?

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: