SnappCar Blog

5x Klein maar fijn nieuw op Snappcar

Iedere week worden er meer dan 100 auto’s op Snappcar aangemeld. Alle soorten en smaken komen voorbij. Vandaag 5 kleine en fijne autootjes voor jou uit de nieuwe aanmeldingen. Voordelen aan kleine auto’s zijn natuurlijk de zuinigheid; de meeste rijden minder dan 1:19, wendbaarheid; ze zijn klein en de kosten; voor 20 euro heb je voor een hele dag een auto.


De Volkswagen UP van M

Dit racemonster kun je huren in Brunssum. Deze sportversie van de compacte UP is buitengewoon schoon en verder van alle gemakken voorzien.

 

De Citroën Saxo van Rens

“Fijn én betrouwbaar” noemt Rens zijn Saxo uit 1996. Een oud beestje, jawel. Klein, doch fijn en daarnaast ook nog eens heel zuinig (1:19). In Amstelveen kun je hem huren.

 

De Ford Ka van Eelke

De Ford Ka van Eelke uit Groningen is een top stadauto. Klein en wendbaar. Daarbij heeft de modieuze kleur zwart en match zowat bij alles. Deze auto is het ideale accessoire.

 

De Fiat Panda van Gina

Wanneer je een lijstje over kleine auto’s maakt, mag deze iconische wagen natuurlijk niet missen. Wie heeft er niet in een Panda gezeten? Het hoekige ontwerp komt direct uit de jaren ’90 en hij lijkt in de verte ook nog op een Jeep. Wat wil je nog meer? Ga hem halen in Den Haag.

 

De Nissan Micra van Luc

Luc heeft een Nissan Micra en wilt die graag verhuren aan jou. De Micra is klein, wendbaar en bijna zo beeldvormend als de Fiat Panda. Kortom, als je in de buurt van Eindhoven bent kun je de Luc’s auto voor allerlei klusjes huren.

 

Heb je andere mooie kleine autootjes gezien op Snappcar.nl? Welke zou jij willen huren? Laat het ons weten in de comments.

Laat je horen :)

%d bloggers liken dit: