SnappCar Blog

5 Lowlands Campers

Komend weekend is het weer zo ver: Lowlands. 3 dagen feesten in Biddinghuizen. Alleen het slapen in die tent is vaak toch wel een ‘dingetje’. Maar daarom zijn er campers! Wij maakten een kleine selectie voor je, van basic tot luxe. Allemaal beschikbaar in het Lowlands weekend. 

VW Transporter van Daniëlle
VW t2Deze klassieker mag simpelweg niet ontbreken in deze lijst. Gegarandeerd een gespreksonderwerp op de camper-camping. En alles zit er in: Koelkast, gasfornuis. Dus je kunt je eigen bier koelen en hoeft niet per se ergens anders eten te halen. Festival luxe!

 

VW Camper van KalinkaVW Camper
Iets jonger dan de bovenstaande camper, maar net zo compleet. En voor die prijs lig je gegarandeerd droog en heb je ook je eigen koelkast en gasfornuis. Daarnaast ook veel kastruimte voor je outfits en stromend water. Niet in de rij om je tanden te poetsen ’s ochtends!

 

Mercedes Sprinter van Matthijs
SprinterHome is where you park it. Deze basic camper van Matthijs is ideaal voor 2 personen om te slapen. Binnen een handomdraai maak je er 4 zitplaatsen van. Perfect voor die late-night discussies over muziek.

 

 

Chevy Van van Enginchevy van
Waan je een echte B.A. Baracus in deze bus van Engin. Zoals het Amerikaanse wagen betaamt is het comfortabel cruisen. En met die sterke motor ben je zo op de camping. En er hangt zelfs een flatscreen tv in, dus als je wat concert dvd’s wilt kijken om alvast in de mood te komen dan kan dat!

 

Fiat Ducato van Bert
fiat ducatoWe eindigen in totale luxe. Dit is echt net alsof je thuis bent: TV, Oven, gasfornuis, stromend water en een koel/ vries combi. Na het feesten dus gewoon je eigen snacks maken en daarna lekker slapen in het 2 persoonsbed. Dan ga je gegarandeerd lekker de volgende dag in. 

Naast deze campers zijn er nog veel meer beschikbaar voor het Lowlands weekend. Bekijk het hele aanbod van campers die je kunt huren hier. Wel eerst checken of er nog camper-kaartjes zijn natuurlijk!

3 reacties

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: