SnappCar Blog

Elektrisch Onderweg met een SnappCar

Elektrisch rijden wordt elk jaar populairder. Accu’s worden beter en door ondersteundende maatregelen van de overheid wordt het nog aantrekkelijker om elektrisch te bewegen. SnappCar draagt ook graag haar steentje bij en heeft voor jou de spreekwoordelijke krenten uit de pap gehaald. Leuk om eens een elektrische auto te huren en te ervaren hoe dat nou is, dat elektrische rijden.

De Citroën C-Zero van Frits 
Frits verhuurd zijn C-Zero, de compleet elektrische auto, van Citroën. Volgens hem “Compact en toch ruim, snel, wendbaar en natuurlijk fluisterstil.” Met een actieradius van 150km ideaal om naar het strand bij Scheveningen te gaan bijvoorbeeld.

 

De Tesla Model-S van Thomas

De Model-S van Thomas kun je ophalen in Utrecht. Hij is 100% elektrisch en heeft een bereik van 350km. Er komen in Nederland steeds meer superchargers bij, zodat je in een half uurtje weer genoeg power hebt.

 

De Nissan Leaf van Arthur

Deze auto is onderdeel van Project A15, waarbij enkele autogebruikers verleid werden tot het gebruik van de Nissan Leaf. Veel ervan staan op Snappcar en zo ook die van Arthur. Prima wagentje. Take it for a spin zouden we zeggen.

De Renault Zoe van Harmen

Harmen verhuurt zijn Zoe in Amsterdam. Met een volle accu kun je zo’n 100-130 kilometer rijden. Na een kopje koffie bij een laadpunt, van bijvoorbeeld Van der Valk restaurants, kun je zo weer verder.

 

De Renault Twizy van Danny

Fijn toerautootje om de stad te verkennen. Ruimte voor 2 personen en een topsnelheid van 45km is deze Twizy ideaal om op een zomerse dag door de stad heen te rijden.

 

De Chevrolet Volt van Tako

Deze Volt is, ondanks dat de naam het doet vermoeden, niet 100% elektrisch. Deze hybride is goed voor 70 kilometer elektrisch rijplezier. Daarna schakelt hij over op benzine. Neem de Volt mee vanuit Rotterdam.

 

Wat zijn jullie ervaringen met elektrisch rijden? Ons bevalt het in ieder geval uitstekend!

3 reacties

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: