SnappCar Blog

10 Klassieke Cabrio’s

De zomer is in volle gang en hoewel het er vandaag niet op lijkt, komen er ongetwijfeld nog mooie dagen aan. Cabrio dagen! Daarom hieronder een selectie van 10 van de mooiste, klassieke cabrio’s die via SnappCar te huur zijn. Welke zou jij kiezen? 

Porsche 356 Speedster uit 1972
PorscheWat moeten we zeggen over deze klassieker? De plaatjes zeggen alles. Dit is toch een van de mooiste auto’s ooit gemaakt. In deze klassieke Porsche voel je James Dean en is aandacht gegarandeerd. Kap naar beneden en genieten!

 

Fiat 500 uit 1972
Fiat500Deze goed onderhouden kleine Italiaan van Jeroen is een publiekslieveling. Met zijn charmante uiterlijk weet hij altijd de aandacht te trekken. Hij is dan ook al voor menig huwelijk gebruikt. Maar daarnaast ook perfect om zomaar een keer een dagje van ‘La Dolce Vita’ te genieten.

 

MG B uit 1975
MGBDeze MG B is een stijlicoon uit Engeland. Ondanks z’n respectabele leeftijd is deze cabrio het  steeds een comfortabele auto die qua snelheid goed mee kan komen. Perfect voor een tochtje door het Limburgse heuvel landschap of langs de kust.

 

Citroën 2CV uit 19902CV
Wij hebben het idee dat iedereen wel een zwak heeft voor de 2CV. En helemaal als ze er zo mooi uit zien. Deze prachtige Eend van Gerhard is in topconditie en daarom heerlijk om in te rijden. En misschien is hij niet de snelste uit dit lijstje, qua charme doet hij zeker mee om de prijzen!

 

Ford Mustang uit 1970
Ford MustangTussen al deze pareltjes moet natuurlijk ook een Amerikaan staan. En dan kun je niet om de Ford Mustang heen. Dit rood/witte raspaard van Jan is in topconditie, zowel onder de motorkap als aan de buitenkant. Als bruut vermogen en heftig geluid jouw ding is dan mag je deze auto niet missen.

 

Fiat 124 Spider uit 1970Fiat124
Deze Fiat 124 Spider is een mooi stukje Italiaans design. De rode bolide van Marcel kan ondanks zijn leeftijd nog prima mee komen in het verkeer van vandaag. En ook voor de kids is er plek. Stijlvol cruisen met de hele familie dus!

 

Volkswagen Beetle uit 1979
BeetleDe Kever mag natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Een van de meest iconische ontwerpen ooit. En als het dak dan ook nog open kan is het helemaal perfect. Met dit gele exemplaar van Alfie heb jij de zon eigenlijk niet meer nodig, en tover je bij iedereen een lach op het gezicht!

 

Saab 900 uit 1992Saab900
Een voor de liefhebbers! De auto is in prima staat en zoals het hoort bij een Saab is het een droom om in te rijden. Deze Zweedse klassieker van Marjoleine is een comfortabele kilometer-vreter waarmee je heerlijk het hele land door zoeft.

 

Triumph Herald 13/60 uit 1969
TriumphEcht rijden. Dat doe je in de Triump Herald van Loes. Geen luxe, geen airco en geen verwarmde stoelen. Gewoon de kap open en de wind door je haren, net als vroeger. Het is werken in dit Engelse maar dan gaat hij ook als de brandweer.

 

Alfa Spider uit 1980Alfa Romeo
We sluiten deze lijst af in stijl. Wederom een icoon, dit keer uit Italie: De Alfa Spider van Bastiaan. De perfecte auto voor een stijlvol dagje weg. Waar je ook naar toe gaat in deze auto, het wordt meteen stijlvol. Perfect voor een dagje genieten dus.

 

Heb jij nog een mooie klassieker gevonden op onze site? Laat ons weten in de comments hieronder waarom jij die zou kiezen.

7 reacties

Laat je horen :)

  • De Ford Mustang vind ik gaaf!
    Wij hadden voor onze bruiloft een blauw-witte Buick 1956 Special. Wat een fantastische wagen was dat! Groet, Samantha

  • De Ford Mustang zou ik willen huren als ik mij het kon permiteren dat is een auto die ik al als kind ooit eens mee zou willen rijden

  • De Herald van Loes. Wat een leuk ding!. Deze Triump staat op het verlanglijstje om eens een dagje er opuit te gaan terwijl ik helemaal geen anglofiel ben.

  • Ik zou de porsche kiezen, omdat ik die andere duitser wel eens wil proberen, de rest is mwahhh. Als die er niet bij was koos ik voor mijn eigen Topless, geen oldtimer maar een prima youngtimer uit Bayern.

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: