SnappCar Blog

Super Snappies

Dat is hoe we ze noemen. Enthousiaste mensen die in hoge mate betrokken zijn bij onze missie. Dat geldt voor mensen in ons team, onze vaste gebruikers en natuurlijk voor alle crowdfunders. 

Hierbij wil ik graag iedereen heel hartelijk bedanken voor alle steun en vertrouwen die we met SnappCar opnieuw van jullie hebben gekregen! Zowel vaste gebruikers die besloten hebben in ons te investeren, de crowdfunders die zowel vorig jaar als dit jaar meedoen en alle nieuwe crowdfunders. Jullie hebben ons verder geholpen.

Het is geweldig dat onze tweede publieke crowdfunding campagne net zo’n groot succes is geworden als de eerste. Deze keer hebben we het fantastische bedrag van € 630.800 opgehaald. En dat bovenop de € 560.125 van vorig jaar. Dat is ruim € 1.1 miljoen wat de crowd in SnappCar heeft geïnvesteerd! Er zijn 338 nieuwe funders zijn erbij gekomen, bovenop de 481 van vorig jaar. De SnappCrowd is nu onverslaanbaar. Vorig jaar waren we als team volledig opgeladen en nu zijn we dat opnieuw! Europa veroveren is haalbaar geworden.

Inmiddels zijn we druk aan de slag om de benoemde rollen in te vullen en de geplande activiteiten te realiseren. Mocht je goede mensen kennen, laat het ons weten! En als je op een andere manier betrokken wil zijn natuurlijk ook.

SuperSnappies bedankt!!!

Groeten,
Pascal

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: