SnappCar Blog

Frisbees en SnappCars – Het Windmill Tournament

Wat doe je als je voor een groot frisbeetoernooi heleboel pallets, een mobiele sauna en een 5m hoge opblaasolifant moet vervoeren? Dan zoek je de meest geschikte auto’s en busjes uit op SnappCar, dachten Tim en Gijs.

Het Windmill Tournament is het grootste Ultimate Frisbeetoernooi van Europa. Ieder jaar komen er meer dan 1500 spelers van over de hele wereld. Dit jaar waren er bijvoorbeeld veel landenteams die zich voorbereidden op het EK later deze zomer in Kopenhagen. Frisbeeeën op topniveau dus! Een Frisbeefestival organiseren heeft natuurlijk heel wat voeten in de aarde. Een niet zo zichtbare maar heel belangrijk onderdeel hiervan is de logistiek; het vervoeren van personen en goederen van en naar het terrein. Tim en Gijs krabden zich dan ook goed achter de oren toen ze doorkregen wat voor taak ze op zich genomen hadden!

We konden alle chauffeurs verzekeren – zonder extra kosten

In voorgaande jaren huurde Windmill busjes van huurbedrijven en leende auto’s van crewleden. Dat kan beter en makkelijker, dachten ze: we begonnen te zoeken op SnappCar. De belangrijkste voordelen voor hen waren dat  alle chauffeurs konden meeverzekeren zonder extra kosten als we hen vooraf toevoegden aan de boeking. En ze konden via SnappCar zowel hun eigen auto als ‘vreemde’ auto’s vastleggen en verzekeren.

In Den Haag vonden ze de ruime Ford Transit van Marco, waarmee met name grote objecten werden vervoerd. Één keer is de wagen zelfs helemaal gevuld met pallets, bouwlampen en steigerdelen – het paste allemaal zonder moeite. In Amsterdam huurden ze Inge’s Volvo 240, een prachtige auto met ontzettend veel ruimte achterin. Deze Volvo hebben ze met liefde gebruikt voor meerdere boodschappenrondes. Daarnaast huurden we ook de auto’s van onze Windmill-vrienden Casper en Pieter voor een vriendenprijs. Waarom op deze manier? Dan was de auto en alle inzittenden goed verzekerd.

Goed persoonlijke contact met de verhuurders

Een prettige extra was het goede persoonlijke contact met de verhuurders. Huren via SnappCar gaf hen het gevoel iets te betekenen voor de verhuurders en dat maakte het extra leuk om in de auto’s van Inge en Marco te rijden. Het allerleukste moment was misschien wel het terugbrengen van de bus; Marco’s vijf jaar oude zoontje was verguld met de frisbee die Tim en Gijs voor hem mee hadden genomen en was de rest van de tijd zoet met gooien. En de verwachtingen zijn hoog: Ze reserveren alvast een plekje voor hem op Windmill 2030! 🙂

Leuk om te zien hoe SnappCar gebruikt wordt om de logistiek achter een groot toernooi als dit in goede banen te leiden. Heb je ook een leuk of mooi verhaal? Laat het ons weten via support@snappcar.nl

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: