SnappCar Blog

Meer dan € 1 miljoen gecrowdfund!

Onze tweede crowdfunding campagne is nog in volle gang, maar deze week hebben wij weer een fantastische mijlpaal bereikt: we hebben namelijk nu al het recordbedrag van € 1 miljoen opgehaald via crowdfunding!!

Hierdoor scharen wij ons bij een kleine groep bedrijven die meer dan 1 miljoen euro ophaalden via crowdfunding. Ook zijn we het eerste bedrijf zonder beursnotering waar particuliere investeerders voor 1 miljoen euro mede-eigenaar zijn van de onderneming. En het is natuurlijk geweldig om te zien dat onze community ons het vertrouwen geeft, gelooft in onze missie en samen met ons wil werken aan een schoner Europa.

En met nog 5 dagen te gaan in onze huidige crowdfunding campagne kunnen we opnieuw spreken van een succesvolle campagne via crowdfundingplatform Oneplanetcrowd: 345 particuliere investeerders staken de afgelopen weken € 481.000,- in de vorm van converteerbare leningen in SnappCar.

In het voorjaar van 2014 haalden we al € 560.125,- op in de vorm van converteerbare leningen. Deze eerste groep van investeerders heeft met het instappen van investeerder Founders afgelopen april de kans gekregen om hun lening te converteren naar een aandeel. Vrijwel iedereen heeft gebruik gemaakt van die mogelijkheid en de lening geconverteerd. Ook de investeerders uit de nieuwe campagne krijgen – op het moment dat er een nieuwe, grote investeerder instapt – de mogelijkheid om hun lening om te zetten naar een aandeel. Een mooie kans dus om mede eigenaar te worden van ons bedrijf.

De huidige campagne loopt nog tot en met zaterdag 11 juli 2015. Dus wil je investeren? Pak dan deze laatste kans. Klik hier om naar de crowdfunding pagina te gaan.

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: